Ez normális dolog? 14/L
Figyelt kérdés
Normális dolog, hogy a testvérem olyan játékokkal játszik, amiben le lehet egymást "tojni". (Szó szerint ezt.). Én rászóltam, hogy legalább ne ordibálja ezt minden 5. percben. Nagyon zavaró, és primítiv. Erre a szüleim leoltottak...A húgom 9 éves, és ilyenekkel játszik... Kinek van igaza?2016. jan. 23. 12:30
1/7 anonim válasza:
Te hagyd rá, ha a szüleid engedik neki.
2/7 anonim válasza:
Ez a szüleid dolga, de ha ordibál a gyerek akkor kapcsold ki a számítógépet.
3/7 anonim válasza:
Azzal játszik a testvéred amivel megengedik neki.
Az hogy téged zavar hogy ordibál, az már más. Ha szüleid nem intézik, akkor ajánlom a vastagcelluxot :)
4/7 anonim válasza:
Fly Like a Bírd a játék címe, jól gondolom? :D Az egy jó játék, osztályban sokat játszottuk infón.
5/7 anonim válasza:
Nem kell itt játszani gyerekként neked az érett felnőtttet, semmi baja nem lesz ilyen játéktól, majd megunja amúgy is.
6/7 anonim válasza:
#5 ez mind szép és jó, de szerintem a nagyobb baja azzal van hogy ez.. hangos zajokkal jár amiket nehezen tud elviselni.
Szüleid mit mondanak arra, hogy zavar hogy egyfolytában ordibál és ez téged zavar?
7/7 anonim válasza:
De könyörgöm, 9 éves kisgyerek, nem lehet egész nap beszabályozni... játszik és sikongat, hát istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!