Számíthattok mindenben Anyátokra? Ha bajba lennétek mellétek állna? Kiállna bárkivel szemben értetek?
Nem. Pontosabban ha tényleg nagy baj lenne, pl. elveszíteném a lakhatásom, akkor biztos befogadnának, nem lennék hajléktalan. De kisebb dolgokban nem. Pl. amikor beteg voltam, és segítséget kértem, orvoshoz nem vitt, csak kinevetett, hogy hiszti az egész.
Mostanában kezd rájönni, hogy elmarta a gyerekeit maga mellől. Most próbálkozna, de sajnos az önző, nemtörődöm természetét már nem tudja levetkőzni.
Igen,számíthatok rá,és nagyon szeretem.
Igaz,ő nem mutatja ki az érzelmeit,nem ölelgetett,és sok kamaszkori problémámat nem vette komolyan,ami rosszul esett,de ő ilyen.Viszont mindig mellettem áll,a mai napig is.
Én épen ezért állandóan puszilgatom,ölelem a lányom,és sokszor elmondom neki mennyire szeretem (4 éves,még hagyja :) )
Régen igen, de megváltozott.
A mostani férje teljesen ellenünk fordította, egyik napról a másikra elkezdte nem felvenni a telefont, csak olyankor hívott, amikor a férje nem volt otthon vagy munkából.
Aztán már onnan sem, azt mondta, neki az a fontos, hogy legyen vele valaki, őt szereti, hagyjuk békén.
A két unokájára sem kíváncsi, már vagy egy éve nem is látta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!