Az anyám mindenben csak szivat. Mit tegyek a gépemmel? Többi lent.
Nem vagy egyedül, az én anyám sem normális. 5.-6.-os koromban, ha egy négyes becsúszott év közben valamelyik tantárgyból, hetekig nem mehettem szakkörre.
Mennyire komoly a géped baja? Az én laptopom is 5 éves, eléggé a halálán van...nem járnál jobban, ha megint nekiállnál egy újra gyűjteni? Diákmunka esetleg, és akkor tudod mondani, hogy magad keresed meg rá a pénzt, ne seszegessen már a tanulással!
"Ne szívassatok már. Az egyik laptopom 10 éves és azt leszámítva, hogy mai szemmel nézve elavult, semmi baja. A gépednek mi a baja? Nem lehet javítani? Arra hamarabb összehozod a pénzt. Amúgy nagyon nem normális ez a zsarolás, pláne ha nem csak bukdácsolsz..."
Mázlista vagy, de azt ugye tudod, hogy az elektronikai alkatrészek rendszeresen tönkremennek, cserélni kell őket? Ha 10 évig egy géped egy huzamban működött, akkor szerencsés vagy. Egy merevlemez kb. ugyanannyi eséllyel él el 5 évig, mint hogy addig elpusztul.
Nem azért nem engedi, a majdnem kitűnőség nagyon jó. Más oka lesz, csak nem mondja. Nem ültél a gép előtt túl sokat?
Nézd meg, hogy mi serceg, lehet, csak egy ventilátor vagy egy diszk halt meg, azt meg néhány csavarral meg lehet oldani. Nincs olyan ismerősöd, aki ért hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!