Kb.2 éve romlott meg a kapcsolatom a gyerekek apjával. Nem korai?
Hmmmm tan bocsánat h ket ev semmibe veves utan gondolkoztam ismerkedésben
Teljesen függetlenül élünk a szüleimtol külön háztartás külön kassza
Randira vinni a gyerekeket, ráadásul már a legelsőre is??!
Mit mondtál nekik? Ez lesz az új apukátok? (Ha sikerül megfognom?)
...és ha nem válik be, keresünk majd egy másikat?!
Normális pasas menekülne tőled, és ezt most nem bántásból írom.
Először a leendő társ személye kell, hogy megfeleljen, és ha majd minden oké vele, akkor lehet, hogy elfogadnám a gyerekeit is.
Amúgy be kell látni, hogy ha mérlegeli valaki amiket eddig itt leírtál, nem vagy egy "főnyeremény".
1. Felnőtt nőként és családanyaként, a szüleidnél laksz.
2. Van két gyereked, akiket el kell majd tartani.
3. A fizetésed gyanítom, hogy semmire sem elég.
4. Az exedet egy csövesnek írtad le, akitől nemigen számíthatsz sem támogatásra, sem gyerektartásra.
5. Te hiába dolgozol, az új pasasnak erősen be kellene szállnia anyagilag is évtizedekig, aki cserében állandóan kapná az ívet, hogy "ne szólj ránk, mert nem te vagy az apánk".
5-ös vagyok, es ugy erzem, a 17-es nagyon-nagyon okos dolgokat irt, en nagyon megfontolnam a helyedben, nem tudom, h van-e barki a környezetedben, aki ennyit segitett...
Hiaba eladta a közös vagyonotokat, jogilag akkor is jar vagyonmegosztas... Tudod nelkül? Miert nem fordulsz sürgösen ügyvedhez, h kiderüljön, mit lehet itt tenni? Hat csak ugy eladhatja a hazadat a fejed felett, kisgyerekkel?! Tuti nem.... de örökke nem lehet menteni, minel sürgösebben nekiallnek... Teljesen realis amiket ir a jogi helyzetedröl, expartnered lehetseges lepeseiröl, emiatt is összeszednem magam...
Ugy tünik, nem erted, amikor azt irjak, ne vidd randira a gyerekeket. A jelenlegi paroddal közös programok ugyanis nem ugyanaz am, mintha egy ovis tarsaval vagy baratnöd gyerekeivel lenne a közös program! Biztosan hallottal rola, ha nem, apa- es anyakepek, h hogyan alakulnak ki a gyerekben, ha nem sürgösen olvass erröl! Ödipalis korszak es hasonlok... Ugyanis egy gyereket nem lehet becsapni, h ki kicsoda a felallasban, es nem fogja bevenni, h ez az ö szorakoztatasara van es nagyon erzekenyen tapintja a lenyeget, minden rezdülesedet, ami (ha) kialakul közted es a ferfi között... (De ha nem hiszed, kerdezz meg pszichologusokat erröl is.)
Diohejban: Normal csaladban az anya a nöi minta, apa a ferfi minta a gyereknek,es minden fejlödesi szakaszban ott van a gyerek elött. Pl. nalad partner nelkül a kesöbbiekben atveheti az apa mintat egy olyan ferfi, pl. nagypapa, nagybacsi, akit reszt vesz az eleteben, gyakran latja. Ha viszont egy ilyen alkalmi partnerhez kezd el kötödni - majd ö "elhagyja", jön a következö...stb, sokszorosan is serülhet az apakep es pszichesen serült felnött lehet belöle. Remelem, vmennyire erthetö, ha nem, olvasgass erröl vagy kerj hozzaertö pszichologusoktol tanacsot, magyarazatot!
Csupa joszandekbol irom, de nagyon racionalisan leir mindent a 17-es, amire ebben a helyzetben erdemes sztem figyelni!!
NE BÁNTSÁTOK MÁR!
Gondolom a "randi" olyan randi volt,hogy elment a két szülő a gyerekekkel,egy játszóba meg mittudomén mondjuk egy cukrászdába.
Nekem is van kb 5 pasi barátom,akikkel szoktam anyaként programot szervezni,soha fel se merült a gyerekben hogy ez gond.( párkapcsolatban élek,és ezek nem randi partnerek,hanem pusztán jó barátok)Ha több lesz közöttük,anyuka majd közli a gyerekekkel,addig egy 2-3 évesben nem fog felmerülni,hogy a Józsi bácsi anya szerelme.
Amúgy nekem volt egy ismerősöm aki így vezette fel az új kapcsolatát,és a gyerekek (3 gyerek) vezette fel anyukának,hogy randizzon xy bácsival.Tehát azt hitték ők hozták össze a szülőket,közbe meg nem is.
Nem kell mártír szerepben tetszelegni,a gyerekeknek sem az az érdeke,hogy férfi minta nélkül nőjjenek fel.
Igen kicsit korai,lehet nem ártott volna egy kis egyedüllét,de így alakult.Ha ő lesz az igazi,nem kell elűldözni mert korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!