Szerintetek ez zsarolás?

Figyelt kérdés
Szüleimmel sajnos nem valami jó a kapcsolat, apukám 9 hónapja nem látta a fiamat, mert nem szereti a felesegemet. Még tavaly márciusban kijelentette hogy amig ő a feleségem ne várjak semmit tőle, és közjegyző által kitagadással fenyegetőzött. Édes anyámmal ma volt egy hatalmas vitám amelyben megmondta hogy zsaroljuk az unokával azért mert nem visszük fel hozzájuk, és ő csak akkor láthatja ha el jön hozzánk meglatogatni a picit. Tekintettel arra hogy apukám azt is kijelentette hogy a küszöbét nem léphetjük át nem visszük fel a gyereket és mi sem megyünk fel. Ha esetleg apukám felhív és nyitni akar felénk akkor nagyon szívesen leszünk mi is nyitottak és felmegyünk hozzá. Szerintetek ez zsarolás?

2016. jan. 21. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem zsarolás. Az én apósom még sosem látta a 3,5 éves fiunkat, mondjuk ő kijelentette a születése után, hogy nem is akarja. Azért időről időre írnak egy levelet anyósommal, hogy mekkora szemetek vagyunk, mert nem visszük el hozzájuk, pedig ők mennyire szeretik. Hogyne, látszik. Kérdem én: Miért is vinnénk hozzájuk? Hasonló a ti helyzetetek is.
2016. jan. 21. 20:21
 12/16 acelsziv ***** válasza:
70%

Apád röhejesen ostoba. A közjegyző simán elzavarja az anyjába, ha azzal megy oda hogy kitagadmo a fiamat mert nem szeretem a menyemet.

Anyádnak meg ideje volna agyat is növesztenie és belátni, hogy hol az igazság.

2016. jan. 21. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyád rendezze le apáddal,engedélyezi-e,hogy átlépd a küszöbüket az unokájukkal.

Addig is a nagymama kénytelen hozzátok menni,ha az unokáját akarja látni,hát ez van.

Tegyen rendet otthon, ne titeket hibáztasson.

A kialakult helyzet nem a te hibád.

2016. jan. 21. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Aztán minek vinné oda az anyja nélkül a gyereket? Hogy teletömjék a fejét mindenféle ostobasággal az anyjáról? Kérdező! Nekem eszembe sem jutna elvinni. Nem kell szeretni a feleségedet, de a minimális tisztelet megilleti és kulturált módon is meg lehet oldani az ilyen helyzetet. Téged nem zavar, hogy a Te döntésed, a Te választottad a Te gyereked anyja az utálat tárgya? Ezzel Téged is leminősítenek. Tudod ki állna szóba velük ezek után?? Egyetlen megoldás, hogy Anyukád elmegy és meglátogatja az unokáját. Apád meg tahó és szégyellje magát.Inkább szétszakítaná a családodat, csak hogy neki legyen igaza!?
2016. jan. 21. 23:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kicsit megnyugodtam hogy nem én vagyok a rossz mindenben.
2016. jan. 22. 05:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 23:00 - nagyon igaza van!

nem is értem, hogy lehetnek ennyire korlátoltak. Téged nyilván zavar a szitu, hiszen a szüleid, de ideje lenne lepattanni a témáról, a békesség kedvéért. Mégis mit akarnak tőled,ha az életed részévé vált nőt nem fogadják el, és minimális tiszteletet sem mutatnak felé? Hogy ennyire utálják azt, akivel te családot alapítottál? Minek küldené ilyen közegbe a gyerekét? Pláne hogy menjetek csak, de be ne tegyétek a lábatokat! Most akkor mi van? Döntsék már el! Ilyen mérgező szülőkre senkinek nincs szüksége, nagyszülőre meg pláne nem!

2016. jan. 22. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!