Mennyire fair, ha egy szülő havi bérleti díjért kiadja a lakását a saját gyerekének? (Ő máshol lakik. )
Elnézést, hogy nem olvastam végig a 4 oldalnyi maszlagot, de SZVSZ ez nem fair játék, kérdező! Olyan fórumon teszed fel a kérdést, ahol a szülő-gyerek kapcsolatból 90%-ban az utóbbi képviselteti magát. Márpedig gyerekként jellemzően súlyos igazságtalanságnak élünk meg olyan, a szülő által hozott döntéseket, amik később a javunkra válnak. Én a magam részéről kismillió élethelyzetet, vagy okot tudnék felsorolni, amiért nem feltétlenül ördögtől való gondolat a kérdésben felvázolt helyzet.
Nem teszem. Helyett írok két axiómaértékű állítást, aztán ki-ki vonja le belle magának a következtetést.
1. A szülő jót akar a gyerekének.
2. Az ember életében semmilyen téren nem létezik olyan kényelmes megoldás, amiért KÉSŐBB nem kell aránytalanul súlyos árat fizetni.
De azért úgy érzem, hogy kicsit tartozik rám, hogy NEKEM előadja, neki ERRE meg ARRA kell az a pénz, aztán lebukik, hogy az általa említett dolgokra nem költ, eltartatja magát, helyette meg...
Azt még elfelejtettem, hogy ugyebár "ki van adva a lakás", de mivel ő a tulajdonos, ha nem vagyok itthon, is feljön, szétnézegetni, mit lehet elvinni. (Lopni nem lop, csak kinéz valamit magának, felhív, hogy viheti-e...)
Ezzel mind tisztában vagyok, és àtgondolva valóban, rosszul tettem fel a kérdést, valójában nem is ez zavar, mert mint írtam, amíg nem tudtam, nem érdekelt, meg se fordult a fejemben, hogy alá vágjak, lázadozzak.
Igazából ami fáj, hogy a saját apám àtba$z, és hülyére vesz + amióta dolgozik, elszaladt vele a ló, követelőző stílusban társalog, pedig mindig megkapta, ami jàr. A hazugságnál jobban nem utálok semmit, idegentől is $zar, de egy szülőtől méginkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!