Anyám naponta háromszor felhív telefonon, már semmi magánéletem nincs. Mit tegyek?
Naponta háromszor felhív ha otthon van, de van olyan is hogy ötször. Unatkozik. Este alig tudok elmenni valahová mert állandóan keres ha nem veszem fel skypeon akkor hiv mobilon hol vagyok ésmikor megyek haza. A semmiről beszélget. Megértem hogy unatkozik de felnőtt nő vagyok akinek van saját élete. Mit mondjak neki hogy abbahagyja mindezt?
25/N
16-os, senkit nem érdekel a hisztid, nem kell, hogy te is zsarold a kérdezőt! Idióta tyúk vagy. A én anyum is meghalt, mégsem jövök ide sajnáltatni magam.
Kérdező: nem kell felvenni és kész. Ha hisztizik, akkor tegye, 1000km-rtől mégis mit csinálhat mást?! Egyébként te még egy 5 éves kislány szintjén állsz,. ha ilyesmiket engedsz, ideje lenne felnőttként viselkedned!
ha gyerekként téged terrorrizált, akkor nem csoda, ha 25 évresen sem tudsz neki nemet mondani, hanem ide jössz panaszkodni. Teljesen mindeg, hogy hány km-re laksz tőle, mert mivel az anyád volt és mert mivel agresszor volt, ésd te az áldoztata, cirka a bőröd alatt hordozod.
Első lépés: pszichológus, második lépés, minden kapcsolat felszámolása vagy minimálisra tétele anyukával. Az első nélkül a második soha nem fog menni, úgyhogy nem felcserélendő a két lépés és ki sem lehet hagyni!
Szerintem se könnyeket morzsolj, hanem vedd észre, hogy még 1100 km-ről is terrorizál.
Valamiért képtelen a saját életét élni, és rátelepedett a tiedre. Ha ezt nem látod be, nemhogy 25 évesen, de még 50 évesen sem fog elengedni, soha nem lesz magánéleted.
Az a baj, hogy ezt hiába írjuk le neked, úgysem látod be. Az egyetlen tanács talán az, hogy keress valami családterapeutát, aki tud kiutat a helyzetből. Érdemes lenne felkutatni az okokat, hogy mi váltotta ki anyukádból ezt a nem normális viselkedést. Ha tudod az okokat, lehet hogy könnyebb kezelni a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!