Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám naponta háromszor...

Anyám naponta háromszor felhív telefonon, már semmi magánéletem nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Naponta háromszor felhív ha otthon van, de van olyan is hogy ötször. Unatkozik. Este alig tudok elmenni valahová mert állandóan keres ha nem veszem fel skypeon akkor hiv mobilon hol vagyok ésmikor megyek haza. A semmiről beszélget. Megértem hogy unatkozik de felnőtt nő vagyok akinek van saját élete. Mit mondjak neki hogy abbahagyja mindezt?

25/N

2016. jan. 18. 19:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikéred magadnak, hogy felnőtt nő vagy saját élettel, akkor ne vedd fel mindig ha meglátod, hogy anyád hív, vagy ahogy fent írták simán nyomd ki ha elkezd kiabálni a figyelmeztetésed ellenére. Ha úgy viselkedsz, mint egy gyerek (jajj anya leszid ha nem veszem fel), akkor ne csodálkozz ha gyerekként kezelnek.
2016. jan. 18. 19:28
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Egyszerű, ne vedd fel. 1100 km-ről azt csinálsz, amit akarsz, akár saját életed is lehet.

Csak te tehetsz róla, ha hagyod, hogy így is megölje az életedet.

2016. jan. 18. 19:36
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

Minek veszed egyáltalán fel a telefont? Skype-on simán letiltod, mobilon is simán letiltod, vezetékes meg minek kell? Legrosszabb esetben cserélj számot. Az ordibálást is hamar le lehet rendezni, fogod és lerakod.

Én tiltanám, és amikor kedvem van én hívnám. Ha ordibálni kezd, szó nélkül leteszem, ha legközelebb hívom és ordibál akkor szintén, előbb utóbb csak megunja.

2016. jan. 18. 20:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mégis 1100 km-ről mivel kényszerít rá,hogy felvedd minden alkalommal,ha hív? Ne vedd fel,ha nem szeretnéd. Amint mondtad felnőtt vagy,ez is egy felnőtt dolog,tessék önállóan cselekedni. Vagy felveszed "szia anyu, bocs most nem alkalmas,később beszélünk" és nem várod meg,míg ordít,leteszed.
2016. jan. 18. 20:10
 15/27 anonim ***** válasza:
Tiltsd le skype-on, a telefont meg nem veszed fel és kész.
2016. jan. 18. 22:18
 16/27 anonim válasza:
6%

Mindent megadnék azért,hogy édesanyàm felhívjon újra.Sajnos már csak az emlékét örzöm,3éve meghalt.

A mai napig örzöm a nevét a listàmban.Tehetetlen helyzet.

Hidd el ,nagyon fog hiányozni ,hogy nem keres!!!

2016. jan. 18. 22:33
 17/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Amint olvastam a soraidat elmorzsoltam néhány könnycseppet és megbántam a kérdés kiírását.

Nagyon is igazad van !! ...:(

2016. jan. 18. 23:41
 18/27 anonim ***** válasza:
65%
Azért esetleg keress neki valamilyen könnyű sportot, hangszert, közösségi művelődési házat, táncmulatságot idősebb korosztály részére, tanfolyamot, ingyenes helyi programokat, jótékonysági programot stb.
2016. jan. 19. 00:33
 19/27 anonim ***** válasza:
21%
hol laksz?
2016. jan. 19. 00:34
 20/27 anonim ***** válasza:
98%

Pedig nem volt könnycsepp morzsolós a sztori, inkább lelki zsarolós.

Azért, mert él, nem kell, hogy a nyakadon lógjon.

2016. jan. 19. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!