Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van ahhoz jogom, hogy a...

Van ahhoz jogom, hogy a szüleim tudta nélkül rendeljek valamit a neten pár ezer ft-ért (én fizetem) 15/f?

Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 16:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Jogilag nem, de akkor a +18-as tartalmakra se kattints rá még 3 évig, mert azt sem szabad. Én simán rendelnék.
2016. jan. 18. 19:25
 22/27 anonim ***** válasza:

Jogod a legtöbb esetben van, de van olyan oldal, ahol elvileg csak szülői engedéllyel lehetne rendelni 18 év alatt - ott van egy ilyen kipipálandó szekció, hogy szüleimtől engedélyt kértem blablabla.

Viszont arra ügyelk nagyon, ha a szüleid ennyire szigorúak és ennyira patáliát csapnának, hogy ne úgy rendelj, hogy hozzátok érkezik meg, mert lehet, hogy nekik adja oda a postás, vagy bedobják az értesítőt. Helyette, ha a suliba tudod rendelni, postára maradóra vagy Pick Pack Pontra, vagy haverhoz, az kevésbé veszélyes.

2016. jan. 18. 19:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél rendelni? Engem már nagyon érdekel...

Öcsém ennyi idősen simán rendelt már fülhallgatót játékhoz meg ilyeneket. Egeret is.

Szerintem itt inkább az a baj, hogy olyasmit akarsz rendelni, amit a szüleid nem vennének meg neked. Ebben az esetben viszont pl. simán elvehetik. Egyszerűbb lenne megbeszélni vele, hogy nagyon szeretnéd...

2016. jan. 18. 21:13
 24/27 A kérdező kommentje:

Team fortress 2-ős figurát

Odavagyok a játékért

2016. jan. 18. 21:15
 25/27 anonim ***** válasza:

"Nincs mindenhol ott. Valószínűleg nem egy helyről rendelünk."

Ebay, külföld, nyilván nincs ott. De magyar oldalról kevesebbet találsz, ahol utánvét nincs fenn. Az az alap.

2016. jan. 18. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem egy játékfigurát biztosan megengednek, hogy rendelj!

Egyszerűbb ezt megbeszélni tényleg, mert abból tuti nincsen vita. Valószínű azt fogják mondani, hogy felesleges meg minek. De mondd nekik, hogy ők is biztos gyűjtöttek gyerekkorukban felesleges dolgokat. Pl. matricát.

2016. jan. 18. 22:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon lebasztak,mikor megtudták :/
2016. jan. 20. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!