Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jelentkezni szeretnék a Miss...

Jelentkezni szeretnék a Miss Universe Hungary-re, megmondjam itthon? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Eddig nem is gondolkoztam ezen. Kb. 1 éve lettek új barátaim, barátnőim és vannak páran, akik voltak már (döntősök is), esetleg a divat- és szépségiparban dolgoznak. Bátorítanak, hogy próbáljam meg, ne ijedjek meg a kihívástól. Ha nem is sikerülne bejutnom, jelentkezhetek máskor is.

Viszont anyukámék szerint az ilyen élet nem igazi élet, ebből lehetetlenség megélni. Csak én közben látom, hogy igenis lehet, a barátnőim is magas életszínvonalon élnek, pedig nem dolgozzák halálra magukat és boldogok.

Mondjuk anyáék vidéken élnek, ez pedig Budapest, szóval azért más a két hely.

Arra gondoltam, hogy jelentkezek, hiszen mindjárt 18 leszek és hogyha lesz ezzel bármi később, akkor elmondom nekik. Így jó lenne szerintetek?

2016. jan. 17. 17:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"dehogy ismered magad"

:DDD

Szerinted én még sosem kaptam ajánlatot?

Igen, rávezetik az ARRA KAPHATÓ nőket. Én egyáltalán nem vagyok olyan.

2016. jan. 17. 19:50
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Te életed, te családod, te döntésed amit nem idegenek által adott tanácsokból kéne meghozni. Ismeretlen harmadik féltől inkább a kinézetedről kérdezz, mert ők valószínű nem mondanak szépnek, ha nem vagy az.
2016. jan. 17. 19:58
 23/28 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, itt Te nem győzhetsz, hiszen a válaszoló a nemzeti.net mértékadó hírportálról idéz. :DDD
2016. jan. 17. 20:02
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem lesz minden szépségversenyes prosti.

Csak az az aggasztó, hogy te azt írtad, hogy szeretnél te is magas színvonalon élni kevés munkával. Erről meg nyilván mindenkinek az jut eszébe mindenkinek (joggal) hogy az akarsz lenni.

De ha a versenyzés érdekel valóban, akkor hajrá. Mivel már 18 vagy a szüleid beleegyezése nem kell hozzá.

2016. jan. 17. 20:04
 25/28 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi Kérdező! Törődj bele, hogy ismeretlen emberek itt 3-4 kommented után jobban ismernek, mint te saját magad! :) És majd mindjárt jönnek "máris prosti vagy, ha gazdag a barátod" meg a "biztos nem is vagy szép, csak beképzelt" kommentek. Ide ilyen kérdést nem szabad írni, hogy minden jól megy nálad, csak olyat, hogy hű, de s@r minden, vagy megesznek :)) bocs az offért
2016. jan. 18. 10:02
 26/28 anonim ***** válasza:
91%

Miutan Kerekes Beata lett a Miss Hungary, en erosen elgondolkoznek a te helyedben a Miss Universen.

Ez a csaj egy vilagi k**va, es olyan buta, mint a fold(kerdezz meg barmelyik isaszegit).

Szamomra teljesen hiteltelene valt az egesz, mar pedig az emberek( a szervezok, tamogatok) ugyanazok(persze tudom, hogy nem tevesztendo ossze a ket a verseny, de hat Mo.rol beszelunk :) )

Ez egy szep kis atveres a lanyoknak, mert ez ennel sokkal tobb, mint amit mutatnak. Ettol fuggetlenul a te dontesed, de azert gondold at jol.

2016. jan. 19. 03:43
 27/28 anonim ***** válasza:
27%

Te ismered a szüleidet, de ha a nagymamád veled van akkor könnyebb dolgod lesz.

részben megértem a szüleidet. nekem is ajánlottak már fel modell munkákat, de nagyon távol áll tőlem ez a dolog, és belegondoltam ha nekem is lenne egy gyerekem nem az lenne a vágyam hogy magamutogatásból éljen meg. Bocsi, de nekem ez a véleményem, pedig én is fiatal vagyok.

szóval gondold át, de ha tényleg erre vágysz és úgy gondolod hogy ez egy kaland lehet, akkor vágj bele, majd beletörődnek.

2016. jan. 19. 13:26
 28/28 anonim ***** válasza:
20. ?
2018. aug. 1. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!