Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jelentkezni szeretnék a Miss...

Jelentkezni szeretnék a Miss Universe Hungary-re, megmondjam itthon? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Eddig nem is gondolkoztam ezen. Kb. 1 éve lettek új barátaim, barátnőim és vannak páran, akik voltak már (döntősök is), esetleg a divat- és szépségiparban dolgoznak. Bátorítanak, hogy próbáljam meg, ne ijedjek meg a kihívástól. Ha nem is sikerülne bejutnom, jelentkezhetek máskor is.

Viszont anyukámék szerint az ilyen élet nem igazi élet, ebből lehetetlenség megélni. Csak én közben látom, hogy igenis lehet, a barátnőim is magas életszínvonalon élnek, pedig nem dolgozzák halálra magukat és boldogok.

Mondjuk anyáék vidéken élnek, ez pedig Budapest, szóval azért más a két hely.

Arra gondoltam, hogy jelentkezek, hiszen mindjárt 18 leszek és hogyha lesz ezzel bármi később, akkor elmondom nekik. Így jó lenne szerintetek?

2016. jan. 17. 17:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Most kíváncsiságból megnéztem: "A Miss Universe Hungary 2016. évi versenyre várjuk azon hölgyek jelentkezését, akik 2016. február 1-ig betöltik 18. életévüket"

Szóval ha ez nem áll rád, akkor tárgytalan.

2016. jan. 17. 18:24
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Megis milyen kihivas egy szepsegverseny. Elmesz, megmondjak hogy mennyire vagy dughato, es ha hagyod magad akkor meg is nyerheted a versenyt. Ez csak prostitucio, de valoban meg lehet elni belole.
2016. jan. 17. 18:46
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Most a verseny miatt akarsz menni? Vagy pedig ebből akarsz megélni? Ugye tudod, hogy azok a lányok, akik magas színvonalon élnek, szinte semmi munkával, azok a testükből élnek, konkrétan a szexből. Az ilyen versenyekre csak azért járnak, hogy minél több pasi észrevegye őket, hogy magasabb körökbe juthassanak, hogy többet fizessenek értük.
2016. jan. 17. 19:03
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

tényleg azt hiszed, hogy semmi munkával sok pénzt lehet keresni? :) kis naiv

ugye tudod, hogy mi zajlik valójában a színfalak mögött?

2016. jan. 17. 19:18
 15/28 anonim ***** válasza:
32%
mert annyira jol nézel ki?
2016. jan. 17. 19:18
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
mondjuk ezeket később kiviszik prostinak igy volt a mostani nyertessel a kerekes beával aki a testéből él
2016. jan. 17. 19:20
 17/28 anonim ***** válasza:
41%
Aki prosti akar lenni maximum azt viszik ki. Ismertem olyat, aki világversenyen is jó eredményt ért el. Nem feküdt senkivel, nem lett prosti, pár évig jól keresett vele, mellette nyugodtan tanult is. Most pedig boldog családanya.
2016. jan. 17. 19:24
 18/28 A kérdező kommentje:

Bárkiből lehet prosti... És ezen az oldalon azokat is ilyen jelzővel illetik, akiknek gazdag a barátjuk. Szóval ha azt nézzük, máris prosti vagyok a válaszolók szerint. :D

Ugorjunk, ez a rész igazából nem érdekel. Ismerem magam, tudom, hogy ilyenekbe nem mennék bele.

2016. jan. 17. 19:27
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

dehogy ismered magad...azért mondtam, hogy olvasd el ezt a cikket:

[link]

persze nem evidens hogy minden modell előbb utóbb luxus prosti lesz, de ezeknek a modell cégeknek megvan a befolyása, hogy idővel szépen rávezessék a kapható nőket erre az útra.

most komolyan, kevés az olyan nő aki vissza utasít egy napra 1000 eurós juttatást azért, hogy 24 órán keresztül egy hárem része legyen.

érdemes elolvasni a cikket, sok dolog van benne amire az ember nem is gondolna.

2016. jan. 17. 19:35
 20/28 anonim ***** válasza:
54%

"a barátnőim is magas életszínvonalon élnek,"

Gondolom, hogy szintén agysebészetből....

Amúgy a múltkor pont mesélte az egyik főmufti, hogy ajánlkoznak nála a lányok mindenre, csak, hogy bekerüljenek a "nyertesek" közé.

Az egyik csaj is kérdezte tőle, hogy ha lecuppantja, akkor előnybe részesül-e a többi lányhoz képest.

A válasz az volt, hogy akkor lesz velük egyenlő az esélye...

2016. jan. 17. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!