Jelentkezni szeretnék a Miss Universe Hungary-re, megmondjam itthon? Mi legyen?
Eddig nem is gondolkoztam ezen. Kb. 1 éve lettek új barátaim, barátnőim és vannak páran, akik voltak már (döntősök is), esetleg a divat- és szépségiparban dolgoznak. Bátorítanak, hogy próbáljam meg, ne ijedjek meg a kihívástól. Ha nem is sikerülne bejutnom, jelentkezhetek máskor is.
Viszont anyukámék szerint az ilyen élet nem igazi élet, ebből lehetetlenség megélni. Csak én közben látom, hogy igenis lehet, a barátnőim is magas életszínvonalon élnek, pedig nem dolgozzák halálra magukat és boldogok.
Mondjuk anyáék vidéken élnek, ez pedig Budapest, szóval azért más a két hely.
Arra gondoltam, hogy jelentkezek, hiszen mindjárt 18 leszek és hogyha lesz ezzel bármi később, akkor elmondom nekik. Így jó lenne szerintetek?
Most kíváncsiságból megnéztem: "A Miss Universe Hungary 2016. évi versenyre várjuk azon hölgyek jelentkezését, akik 2016. február 1-ig betöltik 18. életévüket"
Szóval ha ez nem áll rád, akkor tárgytalan.
tényleg azt hiszed, hogy semmi munkával sok pénzt lehet keresni? :) kis naiv
ugye tudod, hogy mi zajlik valójában a színfalak mögött?
Bárkiből lehet prosti... És ezen az oldalon azokat is ilyen jelzővel illetik, akiknek gazdag a barátjuk. Szóval ha azt nézzük, máris prosti vagyok a válaszolók szerint. :D
Ugorjunk, ez a rész igazából nem érdekel. Ismerem magam, tudom, hogy ilyenekbe nem mennék bele.
dehogy ismered magad...azért mondtam, hogy olvasd el ezt a cikket:
persze nem evidens hogy minden modell előbb utóbb luxus prosti lesz, de ezeknek a modell cégeknek megvan a befolyása, hogy idővel szépen rávezessék a kapható nőket erre az útra.
most komolyan, kevés az olyan nő aki vissza utasít egy napra 1000 eurós juttatást azért, hogy 24 órán keresztül egy hárem része legyen.
érdemes elolvasni a cikket, sok dolog van benne amire az ember nem is gondolna.
"a barátnőim is magas életszínvonalon élnek,"
Gondolom, hogy szintén agysebészetből....
Amúgy a múltkor pont mesélte az egyik főmufti, hogy ajánlkoznak nála a lányok mindenre, csak, hogy bekerüljenek a "nyertesek" közé.
Az egyik csaj is kérdezte tőle, hogy ha lecuppantja, akkor előnybe részesül-e a többi lányhoz képest.
A válasz az volt, hogy akkor lesz velük egyenlő az esélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!