Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ez mit jelent? Segít...

Most ez mit jelent? Segít valaki értelmezni az apámat?

Figyelt kérdés

A félévi jegyeimmel volt egy kis gond, apa bejött az iskolába megbeszélni az osztályfőnökömmel tegnap.

Én is ott voltam kb. 3 percig volt szó rólam, aztán kérdezte az apám a tanártól, hogy emlékszik-e rá, mert ő igen.

Elkezdtek nevetgélni, a tanár csak úgy pirult, apám meg még otthon is úgy mosolygott, mint egy hülye.

Nem él velünk anya, és más nővel nem láttam még így csevegni. Most ez azt jelenti, hogy lehetett köztük valami? Félek apától megkérdezni, soha nem beszéltünk még a magánéletéről....

Annyit tudok, hogy a héten találkoznak "beszélgetni".

Ha apa majd nagyon készülődik, akkor lehet, hogy randi? Én látok bele többet?

17/L

2016. jan. 11. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs abba semmi rossz, ha rákérdezel Apukádra, hogy honnan ismeri a tanárnőt. Csak ennyit kérdezz, és a reakciójából tudni fogod, hogy mi van.
2016. jan. 11. 20:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, sokat segítettek! :)
2016. jan. 11. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd legyszi ird le, hogy mi lett a dolog eredmenye.:)
2016. jan. 11. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem olvastam el minden választ. Amit te elsőnek írtál, arra annyit: az apukád csinál ilyet. Bocsi. :) Ha egy férfi így mosolyog még otthon is, akkor... érted.
2016. jan. 12. 02:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van valamilyen közös múltjuk.

Nagylány vagy már,nem 12 éves,nyugodtan kérdezz rá apukádnál,mi volt ez a tanárnőddel!!

2016. jan. 12. 12:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem apát, hogy honnan ismeri a tanárnőt.

Azt mondta, hogy huszonévesek voltak, amikor egy elő szilveszteri házibulit átbeszélgettek és csókolóztak, randiztak még egyszer, de a tanárnő nem akart egy kapcsolatba rögtön belevágni. Apa nem hívta többet randira és nem látták egymást azóta.

Pénteken találkoznak. Nem tudom, hogy mi fog ebből kisülni, csak azt remélem, hogy apa nem csalódik még egyszer a nőkben. :)

Köszönöm a kedves válaszaitokat, mindenkit felpontoztam!

2016. jan. 12. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
bakker mint egy romantikus film, nem semmi szurkolok nekik ha már ennyi idö után igy alakult
2016. jan. 12. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!