Most ez mit jelent? Segít valaki értelmezni az apámat?
A félévi jegyeimmel volt egy kis gond, apa bejött az iskolába megbeszélni az osztályfőnökömmel tegnap.
Én is ott voltam kb. 3 percig volt szó rólam, aztán kérdezte az apám a tanártól, hogy emlékszik-e rá, mert ő igen.
Elkezdtek nevetgélni, a tanár csak úgy pirult, apám meg még otthon is úgy mosolygott, mint egy hülye.
Nem él velünk anya, és más nővel nem láttam még így csevegni. Most ez azt jelenti, hogy lehetett köztük valami? Félek apától megkérdezni, soha nem beszéltünk még a magánéletéről....
Annyit tudok, hogy a héten találkoznak "beszélgetni".
Ha apa majd nagyon készülődik, akkor lehet, hogy randi? Én látok bele többet?
17/L
Nyilván van valamilyen közös múltjuk.
Nagylány vagy már,nem 12 éves,nyugodtan kérdezz rá apukádnál,mi volt ez a tanárnőddel!!
Megkérdeztem apát, hogy honnan ismeri a tanárnőt.
Azt mondta, hogy huszonévesek voltak, amikor egy elő szilveszteri házibulit átbeszélgettek és csókolóztak, randiztak még egyszer, de a tanárnő nem akart egy kapcsolatba rögtön belevágni. Apa nem hívta többet randira és nem látták egymást azóta.
Pénteken találkoznak. Nem tudom, hogy mi fog ebből kisülni, csak azt remélem, hogy apa nem csalódik még egyszer a nőkben. :)
Köszönöm a kedves válaszaitokat, mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!