Egy apuka sose fog örülni annak, hogy a lányának pasija van?
Az első kapcsolatomnál 16 éves voltam (sokáig tartott), és ott nyilván az elején nem örült, hogy van barátom, de persze elfogadta meg kedvelte is, csak nem nagyon beszélgettek. Nem volt vele baja azon kívül hogy megrontja a kislányát. :D
A második kapcsolatomnál már könnyebben fogadta a dolgot, de vele se nagyon beszélt, meg nem nagyon találkoztak, mert nem tartott sokáig.
Most vagyok a 3. kapcsolatomban két hete, és nagyon nagyon nagyon szeretem, ő az, akit kerestem! :) Nagyon fontos lenne nekem, ha most apum nem csak elfogadná a tényt, hogy van, hanem jóban is lennének. Kivitelezhető, mert van közös bennük, lenne beszédtémájuk. De amikor mesélek apumnak róla, akkor valahogy mindig elvicceli, meg nem tudom, mintha nem örülne, hogy megint van barátom. (Majdnem két évig nem volt).
Úgy érzem, a házasságomig nem fog örülni senkinek... :/ És ez engem bánt.
Nővérem 10 éve van együtt a párjával és ő vele jól kijön.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!