Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt mondta a lanyunk, hogy...

Azt mondta a lanyunk, hogy oka van annak, hogy mindig minden penzet elkolti, de nem akarja elmondani, hogy mi; szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
23 lesz, folyton ruhakat, magassarkukat, sminkcuccokat, parfumoket... vesz maganak... rengeteget kolt, ha van kis penze, azonnal elkolti... Miert?
2016. jan. 6. 14:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Arra még nem jött felelet, volt-e példa arra, hogy elvették a gyerek pénzét, viszont aki kérdezte rendesen le van minuszolva, ez azért érdekes...
2016. jan. 7. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as!

Akkor még biztos sosem hallottál arról, hogy valakit cikiznek a suliban, piszkálnak, szekálnak egészen addig, amíg az öngyilkos nem lesz. A környékben van egy suli, ahol 3 évvel ezelőttig minden évben volt valami hasonló eset. Az is jó iskola volt, tele felszínes diákokkal.

Én is olyan gimibe jártam, ahol ez ment. Te azt írtad, hogy téged nem ért incidens, pedig a TÖBBIEKHEZ KÉPEST csóró családból jöttél. Tudod van az a mondás, hogy ha a barátaid között nincs egy s**ggfej, akkor valószínűleg te vagy az. Ezen azért gondolkozz el kicsit. Ez ugyan az. Ezek szerint te voltál a kiutáló vagy a semleges, aki elfért, nem zavart senkit, annyira nem néz ki szarul hogy szekáljuk, de azért havernak se haver. Bocsi, tényleg. Ezzel csak azt akarom, hogy ne magadból indulj ki. Biztos volt a gimibe olyan csaj vagy fiú, aki nem adott magára, vagy aki izzadságszgú volt, vagy akinek rojtosra voltak szakadva a könyvei, és ezért a többiek piszkálták. Lehet nem te voltál, lehet nem is emlékszel ilyesmire, de biztos hogy volt.

Én pl. egy olyan gimibe jártam, egy olyan városba, ahol az emberek 80%-a 150 fölött keresett egy hónapban, nettóban. A gimi erős volt, a környék nyugis, de puccos és drága. Egy nyaralóközpont szélén volt, demográfiailag csodálatos, és infrastrukturálisan is kedvező helyen. A diákok több mint fele újgazdag. Aki azt állítja, hogy a társadalmi rétegben való hovatartozás nem függ össze baráti, kapcsolati viszonnyal, az hazudik. Felszínes, és kirekesztő iskolákban több az alacsonyabb rendűek pánikbetegsége, és több az iskolapszichológusok foglalkozása.

Te azt mondtad kiszinezem. Hát én meg csak sajnállak, hogy álomvilágban élted le a tini éveidet, mert 100%-ban biztos vagyok benne, hogy a te sulidban is voltak cikizések. Csak neked nem tűnt fel...

2016. jan. 8. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!