Elmondani vagy titkolni?
1 éve tudom biztosra hogy meleg vagyok és 3 hónapja együtt vagyok barátommal akit 4 éve ismerek.
Egyedül az öcsém tud rólunk, de csak azért mert véletlenül meglátott minket, és mondtam hogy ne mondja el egyelőre senki mert majd én szeretném.
Szüleim alapjáraton normálisak, azt tudom róluk, hogy elfogadnák, de félek hogy undorodnának tőlem.
18/f
így is, úgy is kiderül egyszer...addig meg csak magad őrlöd miatta...
még ha megutálnak akkor is könnyebb lesz, mint félni állandóan, hogy vajon mikor buksz le, vajon mit reagálnak, vajon mi lesz?
és egy jó tanács NE éld a szexualitásodat a szüleid előtt! kézfogás, csók, ölelés.....ilyeneket ne csinálj a barátoddal, mert ettől undorodnak meg...
Ezt úgy mondom neked, hogy én a melegségre betegségként tekintek és elítélem azokat akik az utcán, vagy mások előtt csinálják, undorítónak tartom, DE ha ezt a 4 fal között csinálják ahol nem látja senki és kint az utcán, normális emberek az nem zavar...a melegséget többféleképpen lehet megélni, te döntesz hogyan teszel, de ha másoknak is látniuk kell és nem tudják elfogadni akkor fognak megundorodni tőled...
22F
Én biztosan nem undorodnék a gyerekemtől. De nem örülnék neki, mert tudnám, hogy nem igazán lehet normális élete, bántani fogják sokan. És ezért nagyon félteném.
Szóval nem azért lenne nagyon rossz, mert meleg, hanem mert tudom, hogy milyen következményei lesznek. És nem arra gondolok, hogy nem lesz unoka. Az a legkevesebb. De hogy mennyit fogják bántani, megalázni, stb.
nézd, te ismered a szüleidet, ha úgy érzed, hogy utálnának érte, akkor még várj!
mondjuk én szeretném tudni, ha a gyerekem összejön valakivel, akár azonos, akár ellenkező nemű a szerelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!