Elmondani vagy titkolni?

Figyelt kérdés

1 éve tudom biztosra hogy meleg vagyok és 3 hónapja együtt vagyok barátommal akit 4 éve ismerek.

Egyedül az öcsém tud rólunk, de csak azért mert véletlenül meglátott minket, és mondtam hogy ne mondja el egyelőre senki mert majd én szeretném.

Szüleim alapjáraton normálisak, azt tudom róluk, hogy elfogadnák, de félek hogy undorodnának tőlem.

18/f

2015. dec. 15. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Mond el, a szüleidnek. Persze ne várd, hogy örüljenek, és hagyj nekik időt, hogy feldolgozzák.
2015. dec. 15. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
ha biztos vagy benne, akkor minek varnì?
2015. dec. 15. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Felesleges titkolózni. Jobb ha tudják! Lehet nem fogadják el és kutaknak otthonról de inkabb az mint hazugságban élni.
2015. dec. 15. 07:56
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

így is, úgy is kiderül egyszer...addig meg csak magad őrlöd miatta...

még ha megutálnak akkor is könnyebb lesz, mint félni állandóan, hogy vajon mikor buksz le, vajon mit reagálnak, vajon mi lesz?

és egy jó tanács NE éld a szexualitásodat a szüleid előtt! kézfogás, csók, ölelés.....ilyeneket ne csinálj a barátoddal, mert ettől undorodnak meg...

Ezt úgy mondom neked, hogy én a melegségre betegségként tekintek és elítélem azokat akik az utcán, vagy mások előtt csinálják, undorítónak tartom, DE ha ezt a 4 fal között csinálják ahol nem látja senki és kint az utcán, normális emberek az nem zavar...a melegséget többféleképpen lehet megélni, te döntesz hogyan teszel, de ha másoknak is látniuk kell és nem tudják elfogadni akkor fognak megundorodni tőled...

22F

2015. dec. 15. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem majd inkább karácsony után.
2015. dec. 15. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
én sem szeretem ha egy meleg pár az utcán csókolózik(nem szájra puszi, hanem tovább),de ezt egy nem meleg párnál is utálom. A melegekkel az a problémám, főleg kamasz korosztálynál, hogy nem tudom, most csak szimplán génhiba miatt meleg vagy csak a divat miatt vagy egy lelki fájdalom miatt menekül ebbe(vagyis tényleg melegnek hiszi magát,de egy gén vizsgálatnál kiderülne, hogy köze nincs hozzá). A szüleid is biztos első körben reménykedni fognak, hogy ez csak múló szeszély(hisz ezt saját kudarcukként fogják megélni), aztán szépen beletörődnek,de az mindenképpen fájni fog nekik, hogy a te oldaladról nem lesz unoka. Ha lehet csak szilveszter után kicsivel közöld ezt velük, mert én nem bolygatnám ezzel a család nyugalmát így ünnepekkor, mindegy mennyire megértőek akkor is nehéz ezt feldolgozni.
2015. dec. 15. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem undorodnék a gyerekemtől. De nem örülnék neki, mert tudnám, hogy nem igazán lehet normális élete, bántani fogják sokan. És ezért nagyon félteném.

Szóval nem azért lenne nagyon rossz, mert meleg, hanem mert tudom, hogy milyen következményei lesznek. És nem arra gondolok, hogy nem lesz unoka. Az a legkevesebb. De hogy mennyit fogják bántani, megalázni, stb.

2015. dec. 15. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
hát ebben a világban megalázni... én egyre inkább azt tapasztalom, nemhogy megalázást kap egy meleg,de még divat is, plusz már senki nem mer beszólni, mert még én lennék ezért feljelentve :D Nálunk a gimiben is egy meleg srác volt az etalon, senki nem csúfolta sőőt...
2015. dec. 15. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Miért undorodnának tőled? Mondd el nekik, ha úgy érzed. Én büszke lennék a gyerekemre, a kapcsolatunkra, hogy ezzel elém áll, és bizony szégyellném magam szülőként, ha a gyerekem ilyen dolgot titkolna.
2015. dec. 15. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:

nézd, te ismered a szüleidet, ha úgy érzed, hogy utálnának érte, akkor még várj!

mondjuk én szeretném tudni, ha a gyerekem összejön valakivel, akár azonos, akár ellenkező nemű a szerelme

2015. dec. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!