Szülők Ti mit tennétek, ha a 18 éves lányotok (még másfél év van hátra az érettségiig) a fiújával suli idő alatt hétközben is együtt akarna aludni?

18 éves semmi közöd, kivel alszik... Max azt tilthatod meg, hogy ki megy a TE lakásodba...
De akkor max a lányod fog elmenni... Felnőtt, fogadd el.

Köszönöm az eddigi válaszokat. Természetesen nem a szex megakadályozása a cél a hét közbeni együtt alvás tiltásával, hanem pont az, hogy még sulis, érettségi előtt.
Az este 9-es hazaérkezés természetesen kompromisszumkész, ha 10 v. 11 óra lenne, bármilyen konkrét program miatt semmi akadálya, csak azt akartam érzékeltetni, hogy mehet de nyilván nem hajnalba nyúlóan, hiszen másnap iskola.

Igen. Általában rengeteget javít a tanulmányi eredményeken, ha az ember azon gondolkodik hogy milyen jó lenne a másikkal, meg hogy mennyivel jobb pistikének mert nekik megengedik ezt a szüleik.
Amennyiben jók az eredményeid, valószínűleg van annyi eszed ennyi idősen hogy úgy oszd be az időd hogy meg tudd oldani, meg hogy ne csinálj hülyeséget.

Nem örülnék neki.
Koncentráljon hétközben a sulira.
És ahogy írták, én nem örülnék, ha a reggeli készülődés közben egy idegen fiút kéne kerülgetnem.
Mert azért 5 hónap nem olyan sok. Nekem még idegen lenne.
Ha valami nagy családi házban éltek, ahol van neked külön fürdőd, akkor talán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!