Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyit költötök havonta a...

Ti mennyit költötök havonta a gyereketekre?

Figyelt kérdés
Enyém egyedül van, havi 16000et kap, de ebből besz magának minden hónapban 4000ért bérletet és iskolába minden nap kaját, hétvégére sem kap külön pénzt..ezen kívül nem adok neki semmire. Ha vásárolni vagyunk dezodort, tusfürdőt veszek neki. Ruhákat sem nagyon járunk vásárolni, utoljára júliusban kapott ruhákat,azóta semmit. Ez kevés szerintetek egy 18-19 éves lánynak?
2016. jan. 4. 19:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
69%
3,5 éves a lányunk. Soha nem számoltam még össze, de átlag havi 50 eFt körül biztos költünk rá.
2016. jan. 4. 20:32
 22/31 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, nyugodtan leírhatod, hogy te vagy a gyerek, süt a kérdésből és a válaszokból. 16 ezer egy szegény családban sok, egy jobb módúban kevés.
2016. jan. 4. 20:33
 23/31 anonim ***** válasza:
44%
Bérletre és ételre elég lenne. Semmi többre. Szóval így, hogy nem kap semmi pluszt, főleg alapvető ruházatra még évszakonként sem semmit, ez így kevés.
2016. jan. 4. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
36%

Ha havi 400 ezret keresel akkor nagyon kevés.

De ha magadnak 50 ezres cipőt veszel és még a sarki boltba is a fütött autóval jársz akkor köpj egyet.

Téli cipő? Téli kabát? 14 éves kora óta folyamatosan nő, főleg egy lány. Szerecsére nem ilyen gyökér helyre születtem....

2016. jan. 5. 00:16
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Csak szerintem hihetetlen, hogy egy lány 13 és 18 éves kora között nem növi ki a pólóit? Tudom, minden lány máshogy fejlődik, de a 13 éves kori ruháim már 15 évesen is bőven kicsik voltak rám, 18 évesen meg már eszembe se jutott felvenni...
2016. jan. 5. 01:38
 26/31 anonim ***** válasza:
62%

Havi úszás 8.000, balett 7.000, de ezt nem veszem a példádhoz, mert a lányod ilyet nem csinál.

Nem tartom kizártnak, hogy lenne igénye más ruhákra is, csak nem mer szólni, mert látja, hogy hiába keresel, csak 16.000 jut rá. Lehet ezt szépíteni, de na, nem érdemes :)

Lehet, a te lányod 13-18 éves kora között nőtt 3-4 centit és jók a ruhák, de nem is vágyhat többre, mert nem veszed meg neki szerintem, mondván, tavaly kaptál, jó az...

Csak büszke ne legyél rá, hogy nem adsz neki többet.

2016. jan. 5. 08:38
 27/31 anonim ***** válasza:
59%

Van hobbija? Sportol? Eljár néha színházba vagy moziba, esetleg egy-egy buliba a barátaival?

A kaját ki lehet hozni 12 ezerből, de ha a többit is hozzávesszük, akkor szerintem nem sok a 400 ezres fizetéshez képest. (Igaz nem látjuk, minek kell még beleférnie a keresetedbe, pl. hitel, rezsi, meg minden más)

2016. jan. 5. 10:16
 28/31 anonim ***** válasza:
43%
400 000 keresel abbol 16 000 adsz neki ? de soher f@x vagy méghozzá kitűnő tanuló, hogy a pap késsen a temetésedről
2016. jan. 10. 11:26
 29/31 anonim válasza:
Havi 12 ezer kajára az nem valami sok. ( sulis kajára, büfé stb ) Én is kb ennyit kapok és kur..@ éhes vagyok amire haza érek.
2017. febr. 5. 21:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát a jövedelemhez képest elég gyatra az összeg... sőt ennyinből még a bérletét és a kajáját is fizesse magának... ez elég gáz. Abba nem is akarok belegondolni, hogy nézhet ki, hogy a 13 éves kora óta meglevő pólóit is hordja 18 évesen... azok valszeg már méretben sem jók, stílusban meg főleg, egy 19 éves lánynak, aki lassan már nővé érik. Kell neki annyi pénzt adni, hogy megtanuljon félretenni, beosztani, spórolni, takarékoskodni... azt nem tanul meg annyi pénzből, ami a saját szükségleteire éppen elég (kajára és bérletre). És emellett nem tud művelődni, kikapcsolódni, egy könyvet nem tud venni magának...
2017. nov. 20. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!