Ti mennyit költötök havonta a gyereketekre?
Ha havi 400 ezret keresel akkor nagyon kevés.
De ha magadnak 50 ezres cipőt veszel és még a sarki boltba is a fütött autóval jársz akkor köpj egyet.
Téli cipő? Téli kabát? 14 éves kora óta folyamatosan nő, főleg egy lány. Szerecsére nem ilyen gyökér helyre születtem....
Havi úszás 8.000, balett 7.000, de ezt nem veszem a példádhoz, mert a lányod ilyet nem csinál.
Nem tartom kizártnak, hogy lenne igénye más ruhákra is, csak nem mer szólni, mert látja, hogy hiába keresel, csak 16.000 jut rá. Lehet ezt szépíteni, de na, nem érdemes :)
Lehet, a te lányod 13-18 éves kora között nőtt 3-4 centit és jók a ruhák, de nem is vágyhat többre, mert nem veszed meg neki szerintem, mondván, tavaly kaptál, jó az...
Csak büszke ne legyél rá, hogy nem adsz neki többet.
Van hobbija? Sportol? Eljár néha színházba vagy moziba, esetleg egy-egy buliba a barátaival?
A kaját ki lehet hozni 12 ezerből, de ha a többit is hozzávesszük, akkor szerintem nem sok a 400 ezres fizetéshez képest. (Igaz nem látjuk, minek kell még beleférnie a keresetedbe, pl. hitel, rezsi, meg minden más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!