Ti mennyit költötök havonta a gyereketekre?
Igen ez kevés. Hiszen gyakorlatilag havi 12ezerből kéne ennie normális ebédet, és még ha ezt össze is hozza, akkor sincs semmi másra.
De azért nem ártana tudni, hogy minimálbérből tartod-e el, vagy havi fél millából. Meg hogy egyébként ahhoz van-e szokva, hogy fél zsíros kenyér van vacsorára, vagy rendes kaja.
Kevés.
Mondom ezt úgy, hogy nálunk még rosszabb volt.
Évszakonként adnék azért neki ruhára is, és nyilván egy dezodornál, tusfürdőnél is vannak nagyobb igényei kozmetikumok terén is. Ha meg még szórakozni is jár, vagy hobbija van...
Valóban nem mindegy, hogy mennyi a jövedelmed, de szerintem is kevés, én pont ebben a korban vagyok. Ha havi 12000 forintból kellene fedeznem mindent, úgy hogy ebből veszek magamnak suliba kaját, simán éhen halnék. Naponta kb 600-700 forintomba kerül hogy vegyek magamnak ennivalót a suliba. Mondjuk ehhez azt is tudni kell, hogy naponta 9-10 órám van, és éhesen jövök haza.
Legalább néhány ruhaneműt vehetnél neki.. Itt a tél, iszonyat hidegek vannak.
Ja, és gondolom így szórakozni se szokott járni. Nem lehet túl kellemes érzés, hogy bárhova hívják akkor nemet kell mondania, mert nem tudja fedezni, te meg nem adsz rá neki pénzt.
Amikor középsulis voltam koliban akkor 25 ezret kaptam, és még utazásra se kellett költenem mert apa hozott-vitt
Amikor elmentem az ország másik végébe szakmát tanulni akkor 50-et kaptam, most egyetemen 30-at + fizetik a lakásom rezsijét (kb 25-30)
Ha otthon laknék és nem lenne az ország másik végén lakó barátom, valószínűleg nekem elég lenne 16 ezer. Nem vagyok bulizós, barátkozós, szóval csak kaját meg hobbyra valót szoktam költeni az utazáson kívül
De én a helyedben inkább a lányomat kérdezném meg hogy szerinte keveset kap-e
Ez így rohadt kevés!
Otthon lakik? Mert akkor több, mint többet kap!
Koleszos?
Te fizeted a kollégiumot, vagy ő amit Te adsz neki?
Albérletben lakik?
Ki fizeti az albérletet?
Addig ok, hogy havi 4000 a bérlet.
Minden nap kaja????
Hogy és miért és miként? Magának teszi össze a vásárolt hozzávalókból? Vagy megveszi a "sarki fűszeresnél"?
Légyszi kicsit fogalmazzál konkrétabban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!