Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mérgesek lennétek...

Szülők, ti mérgesek lennétek emiatt a lányotokra?

Figyelt kérdés

Mikor az első barátommal másfél év után szakítottam, a szüleim nagyon csalódottak voltak, sokáig meg voltak sértődve és nem szerették az új párom, akivel nagyon hamar összejöttem. Aztán őt megkedvelték, de 3 év után szakítottunk már pár hónapja, szüleimnek még nem mondtam, most viszont alakulóban van valami egy fiúval...

Már félek előre, hogy a szüleim "könnyűvérűnek" fognak nézni...

Szülők, szerintetek baj, ha két kapcsolat között nem telik el hosszú idő?

22/L

2016. jan. 4. 00:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónap azért nem rövid idő.:-) Amúgy nem tudom, miért aggódsz, nem kell minden egyes fiúról azonnal beszámolni, ha összejöttök, a bemutatásig is eltelik pár hónap, gondolom.

A te korodban egy hónap volt a maximum, amit kifejezetten szingliként töltöttem, két hosszú kapcsolat között volt néhány rövidebb, inkább sétálgatós-mozizós-bulizós is, nincs ezzel semmi gond.

2016. jan. 4. 01:21
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Kár ezen filózni, vagy az igazit találtad meg, vagy jövőre is jössz ugyanezzel a kérdéssel.
2016. jan. 4. 01:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem ribiség, keresed az igazit. Jobb mintha az első sráccal egyből összeházasodtatok volna aztán pár év után válás... Én is ilyen vagyok, 3 nagy kapcsolatom volt és 1-2 hónapnál több idő nem telt el két kapcsolat közt. Volt egy 1 éves, egy 4 és most 2 éve vagyok együtt a barátommal.
2016. jan. 4. 01:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lett volna gáz, ha már akkor alakulgatott volna a dolog az új fiúval, amikor a régi már megvolt. Így szerintem nincs vele gond.
2016. jan. 4. 02:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát ne félj, legyen önbizalmad. Egy barátnőmmel voltam hasonló cipőben, majdnem én néztem őt annak - de egy baráti beszélgetés megmutatta, hogy továbbra is egy angyal.

Magyarán beszélj az érzéseidről a szüleidnek.

2016. jan. 4. 03:49
 16/19 anonim ***** válasza:
4%
Azért azt beláthatnád, hogy 3 év után rögtön egy másik kapcsolatba ugrani elég gáz. Külső szemmel úgy jön le, hogy vagy rég nem érdekelt már a régi pasi, csak megszuokásból voltál vele vagy olyan szinten kapcsolatfüggő vagy, hogy nem bírsz megmaradni egyedül. Ez pedig szintén rettentő gáz.
2016. jan. 4. 08:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem. A szerelem nem a 6.20-assal jön, menetrend szerint.
2016. jan. 4. 09:03
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
háát ha egy kapcsolat után mindig ugrasz a következőbe akkor nem ribi vagy hanem társfüggő, olyan aki nem bír egyedül maradni. én a helyedben kicsit hanyagolnám a szerelmet és csak magammal foglalkoznék, hogy kellően kiismerd magad vagy kiélvezd az életet.Amúgy 22 évesen miért izgat mit gondolnak a szüleid?
2016. jan. 4. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Èn nem szülő vagyok hanem "lány", nekem soha ilyenért nem szóltak. Még jó, semmi közük hozzá. Még annyi se, hogy szégyenkezniük kellene.. ha mondjuk minden 2 hétben új pasival lennél, akkor lehetnek csalódottak/mérgesek, de ha komoly kapcsolataid vannak, komoly fiukkal, senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyi idő alatt hevered ki a szakítást és vágsz bele új kapcsolatba. Ahhoz meg végképp senkinek nincs köze, hogy szakítatok vagy együtt maradtok, ez csak a ti kettőtök dolga, ne érdekeljen ha valaki úgy érzi van joga megsértődni emiatt, mert nincs igaza.
2016. jan. 4. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!