Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek most el engedett?

Szerintetek most el engedett?

Figyelt kérdés
Na az van hogy itt elunk Olaszorszagba anyammal neveloapammal es a testverremel 3 eve de en nem szeretek itt lenni es nyaron anyam meg engedte h ott legyek edesapamnal azt monta h ott maradhatok de vegul haza kellet jonnom azota 3 honap el telt nagyon szenvedek de nem mutatam ki neki apamekka nem is beszelhetek es most nem jottem ki a szobabol nem ettem egesznap semmi direkt csinaltam es azt monta hogy ha arra megy ki a jatek hogy haza mehesek akkor nyugodtan egyek mert akkor haza megyek nem veszekedtunk de nem is kedvesen monta be csapta az ajtot maga utan :/ es most eszek de nem sokat es ugyan ugy nem megyek ki a szobabol es azota nem beszeltunk rolla. Tudni kell hogy itt van az 1 bnom es o 4. megy haza magyarba es anyu azt monta h vele megyek haza. most hogy kerdezzem meg tolle?? most akkor haza engedet tenyleg vagy csak idegbol monta??

2015. dec. 30. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ha hiszti meg duzzogás helyett beszélnél anyáddal?
2015. dec. 30. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
O nem olyan o idegbeteg
2015. dec. 31. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A harmadik sorig bírtam...nem lehetne tagolni a mondandódat bekezdésekkel és ne adj Isten mondatközi és végi írásjelekkel?
2015. dec. 31. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

apád hogy áll a helyzethez?

gondolom eredetileg is csak a nyáriszünet volt betervezve

a suli váltás sem olyan egyszerű

2015. dec. 31. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:

2.Bujj el koszi

3. Nem mar be volt tervezve csak meg gondolta magad es apammal nagyon jol kijovok :)) de azota mar jott es monta h haza mehetek de csak ha itt vege a sulinak de meg mondom neki hogy bukasra allok mindenbol ez az igazsag es itt meg fogok bukni ott nem

2016. jan. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!