Ha Steamen feltöltök egy összeget forintba (ha lehet) akkor azt átváltja a Steam az ő általa engedett Eruoba?
Figyelt kérdés
Sok magyar videós is van aki a TF2-ről vagy hasonló játékokról videót csinálnak youtubera, és nekik megvan az eredeti TF nem F2P (Free to Play) játékosok, és ott szinte minden magyarnak van jó sok cucca amit a Mann.co áruházból vettek, és nem tudom hogy szereztek eurot hogy megvegyék az itemeket. Jó lenne egy értelmes válasz erre, valaki, fontos lenne2015. dec. 22. 23:37
1/3 anonim válasza:
mi kül a régen fizetős és a msotmár ingyenes tf2 között? amúgy a steam automatikusan átváltja euroba
2/3 anonim válasza:
és hogyan töltenél fel forintot? csak eurót enged, azt meg a bankod fogja átváltani forintra és annyit fog levenni a számládról
3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván bankkártyáról tölteném fel az összeget, csak nem tudom hogy a forintot átváltja-e nekem majd a steam euroba hogy nekem ne kelljen
2015. dec. 23. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!