Folyton fáradt vagyok, miért nem lehet felfogni?
Bocsánat, ha idegbetegnek tűnök, de idegileg nagyon kimerítő betegségem van, és a veszekedések rontanak rajtam.
Narkolepsziás 19 éves lány vagyok, szüleimmel élek. Különben dolgozom, tanulok, tehát helyt tudok állni a mindennapokban, nagy nehezen(pszichostimulánsokkal). Amikor végre itthon lehetek, szünet van és szabin vagyok, és pihenhetnék, folyton szekálnak. Csináljam ezt, csináljam azt, stb. Meg is csinálom persze, felkelés után kb 4 órát aktív vagyok. Utána viszont nagyon álmos leszek, alig bírok fent maradni, de olyankor is elvárnak tőlem mindent.
Egyszerűen nem tudják megérteni, mennyire nehéz ez nekem és mennyire álmos vagyok. Most is sírok, olyan szinten álmos vagyok, de ha elalszok délután, akkor veszekednek velem. Nem veszik komolyan ezt az egészet. Soha az életben nem tudtam egy jót aludni, az egész életem erről a rohadt betegségről szól, és semmi megértés nincs itthon!! Annyira elegem van..
Azért nem fogja fel, mert nem akarja felfogni. Ő úgy gondolja, hogy neked ezt meg azt kéne tenned, és ha nem teszed, akkor üt.
Mellesleg én azonnal visszaütnék, zsigerből. Pláne 19 évesen. Akár fel is jelentheted őket.
A legjobb volna, ha minél előbb elhúznál tőlük, különben hamar te leszel a családi bűnbak és akkor neked annyi. Ha tudsz dolgozni, akkor menj és élj egyedül, nélkülük.
Csak ezzel az a probléma, hogy részmunkaidős állásom van, mert heti 3 nap suliba járok
Koliba meg nem vennének fel, fél órára lakom a sulitól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!