Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem miért nélkülöznek?

Velem miért nélkülöznek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 15\F az öcsém 8\F kb 2 hete volt az,hogy anyukánk adott nekünk egy papírt és irjuk le,hogy mit kérünk kkarácsonyraAz öcsém irt mágának egy saját számitógépet mert,hogy én soha nem engedem oda a géphez pedig már vagy 1 éve tönkretette az öcsém és nem használjuk.Kért mellé egy Tabot + csocsót és jó sok fajta legot...Én pedig egy okostelefont mivel még soha nem volt telefonom.Az öcsém mindent megkapott amit kért én pedig kaptam kemény 10 euró-t.

2015. dec. 24. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

A nélkülözés az a szegénység, vagyis amikor nincs semmink, és nélkülözünk.

Ami itt áll fenn, az a kivételezés. Csúnya dolog, a mi családunkban is van, az egyik legrondább dolog, legalább olyan mint a hazugság :/ Sajnálom, ha ilyenek, készülj fel, hogy ez lesz egy életen keresztül.

2015. dec. 24. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Legkisebb gyerek kedvenc szindróma.
2015. dec. 24. 14:05
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha ez nem kamu,hogy

öcséd:számítógép,tablet,csocsó,lego

te:10E

Akkor nagyon együttérzek veled.:( Kitartás! Tanulj nagyon keményen,s amint lehet,menj jó messzi városba dolgozni/egyetemre.

:)

2015. dec. 24. 14:27
 4/13 anonim válasza:
76%
csicska szulok
2015. dec. 24. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Ha ez valóban így volt, akkor tényleg nem normálisak a szüleid. Azért mindent megvenni egy kis 8 éves gyereknek úgy, hogy a nagyobbikra már nem lesz semmi pénz, szerintem nagyon nagy bunkóság, és igazságtalanság a gyerek felé. Tipikusan az az eset, hogy a kisöcsinek mindent, mert ő még kicsi, mert ő úgysem örül a kis dolgoknak, a nagy meg egy 10 eurósnak is örülni fog.

Tudom, karácsonykor egyáltalán nem az ajándék a lényeg, viszont ha ez velem fordult volna elő, én tuti visszaadtam volna a 10 euróst, mondván, ha a kistestvér javára engem ennyire semmibe vesznek, akkor ne is adjanak semmit.

2015. dec. 24. 15:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En siman visszaadnam a 10 eurot ebben az esetben. Es nem azert, mert nem ertekelnem, de ha elotte leiratta, hogy mit szeretnel, es aztan az egyiknek megadja, a masiknak nem... hat, kenje a hajara.
2015. dec. 24. 15:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is vissza adnám, és szépen bevonulnék a szobába filmezni, esetleg el is mennék otthonról.

Sőt, szívem szerint földhöz csapnám a tabot, de azzal semmit nem érnél mert kapna újat te meg mindennek el lennél hordva.

Nem értem az ilyen patkány emberek miért vállalnak gyereket??

Sajnállak nagyon, minél hamarabb lépj le onnan, mert nemsoká a te 18-ik szülinapodra kap öcsi lakást meg új kocsit ..

2015. dec. 24. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy az ilyen szülők mit hisznek. Hogy ha az egyiknek megadnak mindent, a másiknak meg kiszúrják a szemét 3ezer forinttal, akkor majd a nagyobbiknak ez nem fog fájni? Én is visszaadnám. Én ezt a 10 euróst olyan szánalmas "azért adjunk neki is valamit ne sértődjön meg" próbálkozásnak tartom. Ha meg azzal jönnének, hogy az öcsike ajándékaira elment minden pénz, akkor miért vettek meg neki mindent? Ha én tudom, hogy nincs elég pénzem arra, hogy mindkét gyerek minden kérését teljesítsem, akkor nem fogom azt csinálni, hogy az egyiknek megveszek mindent, a másiknak meg oda dugok az orra elé valami alamizsnát, miközben ő meg nézi, hogy a testvére mindent megkapott. Ez igazságtalanság és gerinctelenség a gyerekkel szemben.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult a karácsony, mert oké, hogy nem az ajándék a fontos, de így azért ez nagyon nagy szemétség volt a szüleid részéről.

Ez tipikusan az a dolog, hogy az öcsikét elkényeztetik, mert ő még kicsi, ő a fiatalabb, a másik testvér meg mintha nem is létezne.

2015. dec. 24. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Az osztálytársam is így járt, mint te. (elváltak a szülei, egyik szülőjének se kell, apjánál lakik, aki új életet kezdett, és 4 féltestvére van +1 németországon)

Sokat nem tehetsz. Az egyik unokatestvérem is így járt, szóval ismerem a helyzetet. Valószínű én is mondtam volna keresetlen szavakat, oszt' fogtam volna egy laptopot/tv-t, és leszedtem volna egy jó filmet ncore-ól...

2015. dec. 24. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
VAGY az islehet h a telót rendelték és h nem érkezett meg időben. Talán csak nem akarják elrontani a meglepetést és lehet hogy pont ez a céljuk h megijedj és utána örülj. Várj pár napot és ha nem történik semmi akkor kérdezd meg hogy miért kapott az öcséd sok dolgot te meg alig valamit
2015. dec. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!