Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan éjem el hogy apám ne...

Hogyan éjem el hogy apám ne egye meg más ajándékát?

Figyelt kérdés

Hogyan éjem el hogy apám ne egye meg más ajándékát?

Ma apám hazajött és mondtam neki hogy mi a főtt étel és hol van, abból egyen. Mondtam neki hogy a két sajttál ajándék és nem a mienk, ne egyen belőle. Erre kijelentette hogy nem érdekli, akkor is eszik belőle, szerinte úgysem fog látszani. Elég durván látszik a hiányzó rész. Soha senkivel nem törődik csak saját magával...

2015. dec. 23. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Szoktam tortát sütni rokonoknak, családnak, süteményt is stb. Amióta van fiam azóta ilyenkor neki is sütök egy kicsit. Apaddal is ez lehet a helyzet, csinálj neki külön egy kisebb tálat.
2015. dec. 23. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer az ajándékozott voltam ilyen esetben, odaadtak egy tábla minőségi csokit a nagy szüleim, engem úgy tanítottak, hogy rögtön bontom és kínálom... hát, próbáltam bontani, nagyon könnyen bontódott (ilyen kemény papír volt) nyitom, és majdnem a fele hiányzott... Nagyszüleimben ott hűlt meg a vér, mert nem tudták, hogy drága imádott fiuk (apu még otthon lakó öcsikéje) kizabálta a felét... pár nap múlva csengetett nálunk, és átnyújtott egy ugyanolyan egész, bontatlan verziót, nagyszülők mesélték, utána soha többet nem mert ilyet, mert akkor az egész család előtt durván beégett, mert szavak nélkül is mindenki tudta, hogy ki miatt hiányos a csoki, nem hitte volna hogy felbontom, és azt hitte, megússza... lehet, itt is át kéne adni azzal a jelszóval, hogy apu nem bírt parancsolni a hasának, de aztán nem segített pótolni, sajnálom...
2015. dec. 23. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Legközelebb tegyél egy csali tálba indokolatlan mennyiségű hashajtót! Munkahelyi közös hűtőnél bevált.
2015. dec. 23. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Pont azt akartam javasolni, amit a 6-os is írt. Mindössze annyi eltéréssel, hogy a megszégyenítés elkerülése érdekében -karácsonyi jócselekedet- megtenném, hogy vázolom a helyzetet és a lehetőségeit. Így azt, hogy adhat pénzt, újra megveszed és kipótolod, így jár a legjobban, vagy megtagadhatja ezt, de akkor kerek perec közlöd a megajándékozottal, hogy kedves Idösapa bizony minde kérés ellenére kikajálta egy részét, pedig tudta, hogy ajándék lesz és persze a nyomát sem tüntetném el a tálról. Ha van egy csöpp esze- bár az érzelmi intelligencia ilyen embereknél mindig kérdéses-, akkor maga rohan el megvenni a sajtokat, ha nincs, akkor meg így járt. Ne ám már a bolondját járassa Veled, csupán azért mert az Apád. Bónusz a munkádat is semmibe vette, az a minimum, hogy ennek következménye legyen, máskülönben sosem fog felhagyni evvel a csodás szokásával, hogy le*arja a másik embert. Hajrá! No és persze Kellemes Ünnepeket!
2015. dec. 23. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hashajtó vagy chili. Komolyan. Ha hisztis kisgyerekként viselkedik, hisztis kisgyerekként is kell bánni vele, szóval tanuljon csak a saját kárán.
2015. dec. 23. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Chilis vagy hashajtós dolgot kell egyszer eljátszani, többet nem lesz hozzá kedve :D
2015. dec. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!