Tudják, hogy rosszul esik, mégis így viselkednek. Mit tegyek?
Szüleim folyton azzal szekálnak, hogy kövér vagyok. 170 cm vagyok és 72 kg, nem mondom, hogy nem látszik rajtam, de szerintem nem ez a kövér definiciója. Alapjáraton az osztálytársaim is rám vannak szállva emiatt, de arra nem számítottam, hogy a szüleim is ezt fogják csinálni.
16/f
179 cm-rel vagyok 65 kg. Bár én lány vagyok, rajtam már ez is narancsbőrös fenékkel jár. Már dolgozok rajta, hogy lemenjen, mert csúnya.
Nyilván a te esetedben sem kövérségről van szó, de még most add le a felesleget, mert egyre nehezebb lesz.
19L
Szerintem csak így akarnak rávenni, hogy sportolj. Láttam már hasonló esetet. Szerintem nem olyan sok a 70kg.
Sok sikert, kellemes ünnepeket! :)
Tetszik vagy sem (nyilván nem),a szüleid a tudtodra akarják adni, hogy van rajtad szűk 8-10 kiló felesleg. 170 cm-s nőként most 58 kilóval kb. érzem magam normális alkatúnak, na ami nadrágokat hordtam pl. 64 kilósan, azok zsákként lógnának most rajtam.
A kövérség se nem jó, se nem szép, se nem hasznos, ellenben lusta leszel tőle, mint a dög és csak tovább fogsz hízni, ha nem veszed most a fáradtságot, hogy normális súlyra visszafogyj.
Kedves utolsó, férfiként 170 centisen 60 kilósan úgy nézne ki mint egy toprongyos éhező csöves. Az hogy te nő vagy borzalmasan sokat változtat a helyzeten.
Kérdező: A korábbi hozzászólónak igaza van, kezdj el sportolni. Mindegy hogy kigyúrod magad vagy más sportot űzöl, most a legtöbb a testedben a tesztoszteron, most fog a legjobban tapadni rád az izom, és miután megszoktad nagyon jól is fog esni az edzés.
Egyébként az a nagy igazság hogy ha egy ember(nem te) kisportolt és ráhízik, akkor csak mackósnak mondják.(sok nő másmilyen emberrel szóba se áll) Viszont ha a később felszedett zsírréteg alatt nincs neki izom, akkor a csajok csak simán daginak nézik, a többi ember meg igénytelennek.
Önmagában nem a súlyoddal van a probléma,
csak éppen a vállad legyen a legszélesebb részed, nem pedig a hasad.
Miért is lett így lepontozva az értelmes válaszom...?
*1.*
"Kedves utolsó, férfiként 170 centisen 60 kilósan úgy nézne ki mint egy toprongyos éhező csöves."
Ezt azért kikérem magamnak. Én is 16 éves vagyok és 60 kiló, és nem nézek ki úgy, mint egy éhező csöves.
Amúgy szerintem a kérdező súlyával sincs nagy baj, a 72 kg nem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!