Miert viselkednek a testveremmel mashogyan, mint velem?
Lehet, hogy gyerekes, a lenyeg, hogy 18 eves, most kapta meg mar a karacsonyi ajandekat, ami tobb, mint 200.000 Ft volt. Megjegyeztem, hogy en is kineztem magamnak regen egy kabatot, es csak 2 db van belole, es szeretnem megvenni. 22 eves vagyok es 20.000 Ft-ba kerulne.
Erre mindig az a valasz, hogy lenyuznatok az emberrol a bort. De hogy van ez, hogy mondjak, hogy karacsonyra kapunk ajandekot, de megis a tesom elobb megkapja, ami 10x annyi, mint a enyem lenne.
Mivel er o tobbet, mint en?
22 évesen talán nem kéne ilyen drága dolgokért hisztizni
mit gondolsz anyád sz'rja a pénzt vagy mi
enyi idősen mégis mért vársz bármilyen ajándékot
1. ezt te se mondod komolyan, hogy az egyik gyerekednek vennek 200.000 Ft-os ajandekot, a masiktol pedig egy 20.000 Ft-osat sajnalnal...
Nem varok ajandekot, ok mondtak, hogy megveszik nekem, mikor mondtam, hogy mennyire tetszik. HA nem tudod a korulmenyeket, meg semmit, akkor ne engem akarj mar megkovezni, hanem normalisan valaszolni!
ennyi erővel a 18 éves is elmehetne dolgozni.
a karácsonyi ajándékozás azért más kategória.
Te mit szapulod itt a válaszolót hogy ha ne tudja a körülményeket stb. Ha már kiteszel egy kérdést akkor ird le a körülményeket, istenem ..
22 éves vagy és egy kabátot nem tudsz magadnak venni? Én 20 vagyok, és van munkahelyem, azt veszem meg magamnak amit akarok és nem nyávogok hogy a még valószínűleg iskolás tesóm mit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!