Mi tévő lehetnék? Válás, család, stb.
A dolog lényege, hogy én a nagymamámmal élek. A szüleimnek már van új párja, stb. van egy hugom (édestestvér), ő anyukámmal maradt mikor elváltak, én papíron apával, de ő máshol lakik. Jóformán apát csak egy héten egyszer látom, mikor hazaesik, akkor is a családi bizniszt beszéljük csak. Semmilyen kapcsolatom nincs vele, ő éli az életét, mi meg csak szívunk!
Apának van egy nője, aki egy hárpia, régebben kedveltem, de nagyon rámeröltette magát, majd elkezdte uszítani apát ellenünk (ellenem és mama ellen). Ők már ketten élnek, eléggé nagy lábon. Maguknak mindent megengednek, míg nekünk nemrég majdnem kikapcsolták a vizet és a villanyt. A lefolyó már 3 éve el van dugulva, mamával mi hordjuk a vizet a közeli csatornába vödörrel. A házunk romokban, a tető beázik, omlanak a falak. Én dolgozok, de nagyon keveset kapok, hogy fel tudjuk újítani. A barátom is nemrég ideköltözött, ő sem keres sokat. Szeretnénk félretenni, a jövőben szeretnénk majd közös lakást, gyerekeket, de egyszerűen nincs pozitív jövőképünk. Apa leszar mindekt. Tegnap vett egy 3D tvt, amikor megtudtam elsírtam magam, hogy ő ilyesmit megtehet, mi pedig nyomorgunk. Mezőgazdaságban van ez a 3 fős családi vállalkozás. Ő dolgozik meg a pénzért, de minden mama nevén van.
Mikor szóvá tesszük hogy azért itthonra is adhatna, akkor felpofoz, megver vagy megrángat. Nekünk kuss a nevünk, ő pedig éli világát. mama soha nem fogja elküldnei a francba, mert neki az ő kicsi fia még mindig szentlélek. Ők mindig utazgatnak és szórják a pénzt. Legkevésbé sem érdekelne, ha ránk is gondolna. Szerintetek mit csináljak? Van erre valamiféle mód hogy ezt jelentsük? Vannak civil szervezetek, akik tudnának segíteni? Ez családon belüli erőszaknak nevezhető?
Kérlek segítsetek mert összeroppanok!
22/L
1. Ha a mamádnak megfelel, akkor az az ö dolga, neked semmi okod miatta maradni.
2. Ha a "családi" vállakozában csak azért vagy, hogy apád kapjon utánad kedvezményt, akkor elég buta vagy. Ha van esezd, kilépsz.
3. Mivel te is meg a marátod is felnöttek vagytok, az egyetlen értelmes megoldás lenne, hogy kerestek egy albérletet és odaköltöztök.
4. Apádnak semmiképpen sem kell eltartani téged meg a barátodat, mivel felnöttek vagytok.
22 eves felnott ember vagy, gondolom a baratod is. Nektek illene segiteni a mamat, foleg ha mar nala eltek ingyen. Miert kerestek olyan keveset? Jobban fizeto allas utan kene nezni, ha nincs a kozelben, hat ingazni.
Orulj hogy van hazatok egyaltalan, kepzeld, nekem is segitenem kell a szuleim, a csaladom, csak emelle meg lakbert is fizetni. A sajatomat is, ahol apam is el, plusz az ocsemet is (mert 90es lakber nem jon ki 70es fizetesbol).
Nem sirni kell, hanem dolgozni, es hajtani.
3 felnött ember 3 bevétel ha ti ebből nem jötök ki az nem apád problémája
3 egyyütt nem tudjátok kifizetni a rezsit
mégis mért fizetne apád bármit mikor a családi válalkozásban ti semit nem csináltok
nehogy már az ő dolga legyen neked tvt venni 22 évesen
Ki mondta hogy nem fizetünk rezsit? Ki mondta h ingyen élünk?
Úgy látom, hogy a többség nem képes szöveget értelmezni!!! 1. nem tart el minket senki. Felújítani szeretnénk a házat, de nem lehet. Igen, észkombájn!!! Apának KÉNE a mamával foglalkozni, de NEM teszi!!!!!!!!! Ezt hányszor írjam még le??? Mivel a családi vállalkozásba vagyunk, így glondolom nekem is járnak némi pénz bármiből, amiből éppen nem welnessezni mennek, hanem megcsináltatjuk itthon a tetőt. Mennyi s****ggfej kattintott rá a kérdésemre, jézusom!
Köszi szépen azoknak akik értelmes választ tudtak adni!
nemrég majdnem kikapcsolták a vizet és a villanyt... be nem fizetett rezsi
te meg a barátod nem fizet lakbért tehát ingyen laktok
te a családi vállalkozásban nem dolgozol csak kisegitesz azt is csak hébe hoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!