Ha valaki nem akar gyerektartást fizetni az nem is fog?
Minek hozzamenni v gyereket szulni annak, akit ennyire nem ismersz? Sose ertettem, ket felnott nem tudja ezeket megbeszelni...
Milyen hitel ez? Vettetek vmit? Add el es kesz!
100000+13700 nincs 114 ezer
Kedves utolsó!
Valóban jól számolsz, de a fizetésem nem forintra pontosan 100.000Ft,hónaptól függ (30 v 31 napos), hogy 1000, 1500 Ft-al több.
Mit adjak el? 1 milliót vettünk fel "közösen" felújításra, amikor vártuk (vártam) a babát. A festéket adjam el a falakról? Vagy a bejárati ajtót? Nagyon okosat akartál hozzászólni, de nem sikerült.
Amúgy meg minek ilyennek szülni? Ha tudom, hogy ilyen s e g g fej lesz, akkor szerintem nem élek le vele 3 évet, hanem a megismerkedésünk napján kiszúrom a saját szemem!
Havi 55ot fizetsz mar miota, meg meg 6 evig, 1 millio forintert?
Amikor nem haladja meg az osszeget a fizud, akkor add be a kerelmet a gyamra.
Nem, nem tartja. Közösségi oldalon írtam neki, hogy legalább Karácsonyra legyen belátással és ha pénzt nem is, de legalább csomagot küldjön a kicsinek.
Felhívta erre az ügyvédemet, hogy feljelent zaklatásért.
A vicc, hogy ha megteszi és egy olyan bírót fogok ki, akkor 3 év letöltendőt kaphatok. A gyerek meg mehet intézetbe.
Mindezt azért, mert neki nem számít semmit sem a saját gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!