13 évesek! Ti mennyi zsebpénzt kaptok és milyen rendszerességgel?
Sose kaptam se uzsi, se zsebpénzt, a kimenőimet is saját zsebből kellett fizetnem, a mai napig is. :)
Ünnepekre viszont én is kaptam egy nagyobb összeget (10-15e) szülinap, névnap, karácsonyra, amit beraktam a bankba. Mindjuk nagyon nem is kell másra pénz, iskolán kívül nem járok sehova.
15/L
Hm...le leszek pontozva én is, de mindegy.
Szóval, én 13 vagyok...és úgy kapok pénzt, hogy ha kapok valami jegyet (kettestől ötösig, egyesért semmi jó), akkor
-2-es: 20 ft
-3-as: 30 ft
És így tovább, ugye ötösig...:D (bizonyítványokra is^^)
(És így próbál anya rávenni, hogy jobban tanuljak:'D)
Habár, ahogy látom az eddigi válaszok alapján, én elég kevés pénzt kapok, de igazából nem igazán kell költenem bármire is, mert a szüleimnek szólok és ha értelmesnek találják akkor vesznek nekem:D maximum néha feltöltöm a telóm belőle, vagy veszek valamit a suli büféjében...mondjuk most valami jó könyvre gyűjtök:D (anyáék azért a könyveket már nem igazán fizetik, mert akkor kétnaponta olvasnék ki 300 oldalas könyveket^^ de így meg legalább beosztom úgy a könyveket, hogy ne maradjak olvasnivaló nélkül😆)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!