Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Babát várok 5 hónapban vagyok,...

Sziszka170 kérdése:

Babát várok 5 hónapban vagyok, a páromnak az előző kapcsolatábol van egy 8 éves fia, mit csináljak ha többet foglalkozik vele mint a születendő babánkal kapcsolatos dolgokkal?

Figyelt kérdés
8 éves a fiú érintős telefon ajándékba játék helyett...

2015. dec. 21. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
én számomra a 6 hónapos sem csinál sokat 1 évesen végre elkezd aranyos lenni, 2 évesen kinyílik a világ felé és 3 évesen lehet vele igazán játszani. Persze egy anyának ez más,de egy férfi nem tud annyira kötődni hozzá, amíg nem szólal meg.
2015. dec. 21. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Nem az zavar, hogy a fiu mamájával is foglalkozik a párod? Mert egy ilyen koru gyerek még az anyja mellett van.
2015. dec. 21. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

11- es : a 6 honapos babas vagyok.

A nem foglalkozik dolgot olyan szinten ertem, hogy pl. napokig meg sem fogja, nem beszel hozza, ha sir nem megy be hozza ( ha en pl. furdok vagy valami ) , tehat kb nulla a kapcsolatuk.

2015. dec. 21. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
2%
Neked kuss van, azt vesz a gyerekének amit akar.
2015. dec. 21. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezért nem szabad fegyverként felhasználni a gyerekvállalást. Szép is lenne, ha a a férfiak többet nem látogatnák meg és nem vásárolnának semmit az exfeleségtől született gyerekeknek, csak mert a jelenlegi asszony teherbe esett. A pénzen meg pláne ne reménykedj, valószínűleg bűntudata van és lesz a gyerek felé, akit "cserben hagyott" és úgy van vele, hogy ha már a legfontosabb dolgot, a boldog családot nem tudja megadni neki, akkor legalább teljesíti az ilyen jellegű kívánságait..
2015. dec. 21. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Tudtad hogy van gyereke, nem? Bizonyára foglalkozni fog vele, ha megszületik.
2015. dec. 21. 17:47
 17/17 anonim ***** válasza:
72%
hormon hiszti
2016. febr. 11. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!