Melyeket engednétek meg a 13 éves lányotoknak?
Körömlakk, az iskolája nem tiltja. Iskolában halványabb színeket használ, szünetekben erősebbeket is.
Szolid, alig látható smink: szempillaspirál, korrektor/bb krém, szájfény/ajakápoló, szemceruza
Gyanta
Géllakk nyári, téli, hosszabb szünetekben
Hajfestés, ombrés.
Hajfestéket, erős sminket nem.
Többit igen.
Körömlakk
Szolid smink ALKALMAKRA, mindennapra semmiképp (általános iskolás gyereknek ne már.)
Gyanta
Műköröm, hajfestés semmi esetre sem.
Amig szolid addig bármelyik, bár az ombre szerintem gusztustalan, megpróbálnám lebeszélni.
A gyanta, szempillaspirál, körömlakk az alap. Igaz hogy ráérne még, de oly mindegy ha 1-2 évvel hamarabb kezdi.. de ne az én gyerekem legyen az igénytelen jeti az osztályban.
Körömlakkot igen.
Sminket csak iskola bulira vagy különleges alkalmakra.
Gyanta...nehéz ügy...ha pihés, akkor felesleges gyilkolni vele a bőrét, mert később dzsungeles lesz. Ha már fekete a szőr, akkor mehet. Csak borotvát ne.
Többi nem.
Ha olyan a szőr, hogy sötét, tényleg nem pihe, akkor simán mehet a gyanta.
Sajnos én ilyen szempontból elég szerencsétlen vagyok, mert 10 éves korom óta gyantáztatnom kell...
Hajfestést nekem csak a szóbelik után engedtek, előtte 13 éves kortól melírom és ombrém volt.
A BB krém nem alapozó, attól nem nagyon lesz baja a bőrödnek. Én azt pl 13 éves koromban használtam. A szemceruzát talán hagyd hetedik végére/nyolcadikra, bár sokkal jobban ajánlom a tust. A szájfény pedig szerintem simán :)
Uh hatodik év végén volt egyszer műkörmöm, soha többet, viszont azóta géllakkom van fél éves váltásban. Fél évig van, fél évig pihentetem a körmöm. Nem tudom, azon mi extra...
Viszont minden ilyen cuccomat saját zsebből fizettem, ezért otthon inkább biccentettek rá, egyedül így a hajfestés volt úgy, hogy azt azért szóbeliig ne.
Remélhetőleg te is tudod, hogy ezekből mi az a szint, ami már vállalhatatlan, és mi az, ami tényleg szépít a korosztályodnál.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!