Csak engemet idegesít ez ennyire?
Az ajtót teljesen megértem, néha nálam us van ilyen, de anya most mar egyre jobban megszokta, hogy becsukja az ajtót.
Es te vagy a normalis, hogy nem feltétlenül eszel más villajaval.
Néha szoktam anyaeval enni, de csak ha
1. Megy a mosogatogep es minden villa bent van ( kivéve 1-t)
2. Nincs kedvem felállni egy másikért
3. Ha csak megkostolom azt, amit eszik es 1 falatert nem veszek elő tisztát
"Te is becsukhatod az ajtódat, ha nyitva van. És simán ehetsz más után az evőeszközzel... főleg a rokonaid után. Mi bajod lesz?"
Igen, becsukhatja, de ha mar huszadjara hagyjak nyitva akkor eléggé idegesítő, hiába mondod el, hogy csukjak be.
Bármit elkaphatsz.
Kisebb eséllyel, mint egy "idegentol", de bármit bacit/virust hordozhat, amiről esetleg nem is tud
hát, először is szappannal mosnám ki a szádat, hogy így beszélsz a szüleidről
másodszor meg lehet ezt mondani normálisan is a szüleidnek
nem tudom, te hogy vagy vele, de nem a villát szokás enni...
12-es! Miért, hol beszéltem csúnyán szüleimről? A lesz*pottal van gondod? Szó szerint idéztem apámat, ő szokta így mondani, mikor szóváteszem, hogy én azzal az evőeszközzel nem eszek.
13-as! Nem csodálom, hogy törölték vagy nem jelenik meg a válaszod, ha ilyen értelmetlenül és bután fogalmazol. Talán mikor te laktál szüleiddel minden tetszett? Igen? Ha valami nem tetszett költöztél el? Kötve hiszem.
Köszönöm a többieknek a válaszokat!
Az ajtó nyitva hagyása engem is idegesít. Anyám szerencsére általában bezárja, apámnál és testvéremnél sikerült elérnem, hogy ha úgy van kedvük, bezárják.
Az viszont egyértelmű nálunk, hogy elmossuk az evőeszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!