Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak engemet idegesít ez ennyire?

Clay Morrow kérdése:

Csak engemet idegesít ez ennyire?

Figyelt kérdés
Hogy nem tudják behúzni maguk után az ajtót. Nem dísznek van és ráadásul becsukva. Titeket nem zavar? Mikor bejön valaki a szobába és mikor kimegy nem húzza be azt az ajtót. Még egy kérdés, édesapám szerint én vagyok a paraszt ill. rossz amiért nem vagyok hajlandó mások után evőeszközt használni.. Én vagyok a hülye, mert miután ő lesz*pta a kanalat és össze-vissza túr mindent én nem vagyok hajlandó azzal a kanállal tenni illetve enni. Most ez komoly?

2015. dec. 18. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

Az ajtót teljesen megértem, néha nálam us van ilyen, de anya most mar egyre jobban megszokta, hogy becsukja az ajtót.

Es te vagy a normalis, hogy nem feltétlenül eszel más villajaval.

Néha szoktam anyaeval enni, de csak ha

1. Megy a mosogatogep es minden villa bent van ( kivéve 1-t)

2. Nincs kedvem felállni egy másikért

3. Ha csak megkostolom azt, amit eszik es 1 falatert nem veszek elő tisztát

"Te is becsukhatod az ajtódat, ha nyitva van. És simán ehetsz más után az evőeszközzel... főleg a rokonaid után. Mi bajod lesz?"

Igen, becsukhatja, de ha mar huszadjara hagyjak nyitva akkor eléggé idegesítő, hiába mondod el, hogy csukjak be.

Bármit elkaphatsz.

Kisebb eséllyel, mint egy "idegentol", de bármit bacit/virust hordozhat, amiről esetleg nem is tud

2015. dec. 18. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

hát, először is szappannal mosnám ki a szádat, hogy így beszélsz a szüleidről

másodszor meg lehet ezt mondani normálisan is a szüleidnek

nem tudom, te hogy vagy vele, de nem a villát szokás enni...

2015. dec. 18. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
El is költözgetsz, ha annyira rossz neked otthon!
2015. dec. 19. 08:21
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es! Miért, hol beszéltem csúnyán szüleimről? A lesz*pottal van gondod? Szó szerint idéztem apámat, ő szokta így mondani, mikor szóváteszem, hogy én azzal az evőeszközzel nem eszek.

13-as! Nem csodálom, hogy törölték vagy nem jelenik meg a válaszod, ha ilyen értelmetlenül és bután fogalmazol. Talán mikor te laktál szüleiddel minden tetszett? Igen? Ha valami nem tetszett költöztél el? Kötve hiszem.

Köszönöm a többieknek a válaszokat!

2015. dec. 19. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, a 13-as miért írogat, ha csak gyűlölködni tud. kezeltetnie kéne magát.
2015. dec. 19. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Az ajtó nyitva hagyása engem is idegesít. Anyám szerencsére általában bezárja, apámnál és testvéremnél sikerült elérnem, hogy ha úgy van kedvük, bezárják.

Az viszont egyértelmű nálunk, hogy elmossuk az evőeszközöket.

2015. dec. 20. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
én is rühellem, ha nyitva hagyják az ajtómat, mindig szólok érte... teljesen megértelek.
2015. dec. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!