Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak engemet idegesít ez ennyire?

Clay Morrow kérdése:

Csak engemet idegesít ez ennyire?

Figyelt kérdés
Hogy nem tudják behúzni maguk után az ajtót. Nem dísznek van és ráadásul becsukva. Titeket nem zavar? Mikor bejön valaki a szobába és mikor kimegy nem húzza be azt az ajtót. Még egy kérdés, édesapám szerint én vagyok a paraszt ill. rossz amiért nem vagyok hajlandó mások után evőeszközt használni.. Én vagyok a hülye, mert miután ő lesz*pta a kanalat és össze-vissza túr mindent én nem vagyok hajlandó azzal a kanállal tenni illetve enni. Most ez komoly?

2015. dec. 18. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

az ajtó probléma nálunk is örökös, viszont az evőeszköz dolgot nem is értem. miért merül egyátalán fel,hogy egymás után egyetek? nincs víz elmosni? még spórolásként is nevetséges ötlet.

én max a párom után eszek ugyanazzal az evőeszközzel. de még akkor is inkább veszek elő egy tisztát. szerintem ez alap.

a wc papíron is osztozkodtok amúgy?

2015. dec. 18. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

"mások után evőeszközt használni"

Ez hol szokás? :)

2015. dec. 18. 22:00
 3/17 A kérdező kommentje:
A "mások után evőeszközt használni" alatt a családon belüli embereket értettem, azaz húgom, édesanyám és édesapám. Én vagyok a hülye amiért ha megtudom, hogy csak befalták már hisztizek.
2015. dec. 18. 22:08
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Én azt nem tudom megszokni, hogy senki se kopog, ajtót becsukni csak egy ember szokott.

Nálunk az volt a durva, mikor nagyapámnak diétát írt elő a doki, de ő sunyiban kijárkált a konyhába, késsel levágott egy vastag szelet felvágottat (húst) és visszarakta a kést a többi tiszta közé. Olyan kiborulást még sose hallottak tőlem... Ettől függetlenül megcsinálta még egyszer, akkor jött az, hogy beárulom, ha ezt folytatja.

Egyébként én még más családtag után inni egy üvegből se szeretek, hiába csak a 7 éves tesóm kortyolt bele. Nem te vagy fura :)

2015. dec. 18. 22:12
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, nekem alap, hogy nem ezsek olyan evőeszközzel, amit más használt előttem, és nincs elmosva.

Az ajtó megint egy másik tészta, tán letörne a keze, ha betenné maga után?

2015. dec. 18. 22:24
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Te is becsukhatod az ajtódat, ha nyitva van. És simán ehetsz más után az evőeszközzel... főleg a rokonaid után. Mi bajod lesz?
2015. dec. 18. 22:25
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Engem is idegesít, ha valaki nem csukja be az ajtót, bár anyámnak nagyon mániája az ajtóbecsukás, szóval nálunk mindenki arra van szoktatva, hogy becsukja maga után az ajtót. Én inkább a barátaimat próbálgatom erre ránevelni. :D

Ez az evőeszközös dolog számomra meg elég undi. Oké, a szüleim simán esznek utánam, gondolom ez még kiskoromból maradt meg, de nem szólnak be azért, mert én nem teszem meg ugyanezt más esetében...

Szóval igazad van.

2015. dec. 18. 22:32
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Az ajtó nálam sose volt probléma, mert sosem zártam be a szobám ajtaját. Maximum ha kibuktam rájuk és egyedül akartam lenni. Ennek ellenére megértem, hogy téged zavar. Az ajtó ugyanis sosem véletlenül van csukva és ezt illik tiszteletben tartani.

Az evőeszköz dolog is teljesen jogos szerintem. Én csak a párom után iszok bele üvegbe, de saját villát használunk. Persze, ha csak egy villa lenne nem zavarna, hogy az övével eszek, de más után tuti elmosnám...

A párommal egyébként is csókolózom, szeretkezem, így tulajdonképpen az ő testnedveit elfogadom, de a családom többi tagjával nem vagyok köteles ezt megtenni.

És egy csomó bajod lehet egyébként pl. Betegséget simán el lehet kapni így.

2015. dec. 18. 22:42
 9/17 anonim ***** válasza:
13%
el mosogatsz magad után vagy finyás kisasszony a családjátt nézi ingyen cselédnek
2015. dec. 18. 22:42
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok, gyors választ!

9-es, szerinted nem bírok elmosni egy-két tányért, egy lapítót és pár evőeszközt. Képzeld el tudok, és el is szoktam. Szó sem volt erről. Nekem azzal van bajom és ezért kérdeztem meg, hogy miért olyan nagy dolog ha nem akarom befalni a villát amit mondjuk apám végigszopott?

2015. dec. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!