Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátnőm anyukáját, hogy...

A barátnőm anyukáját, hogy győzhetnénk meg hogy legyen műkörme vagy legalább egy gél lakkja?

Figyelt kérdés

17 éves a barátnőm. Januárban lesz a szalagavatónk és akkorra szeretne körmöt.

Az én anyum műkörmös és meg is csinálná neki, de az ő anyukája még egy sima gél lakkozást se enged neki.

Egy alkalomról lenne szó. Hogy tudnánk meggyőzni?

2015. dec. 16. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Körmösként mondom, hogy egy alkalomért fölösleges. Úgyse látja senki a körmét. Sokkal fontosabb a haja, a sminkje, a cipője, a ruhája.

Mivel indokolja, hogy nem engedi? Ha valami buta tévhit (nem levegőzik a köröm, begombásodik, leesik, stb) akkor győzzétek meg az ellenkezőjéről.

2015. dec. 16. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

A műköröm minden orvos rémálma. Ugyanis így nem látják sokszor az egyértelmű betegségeket mint A vitamin hiány , vashiány, szívbetegség etc..

Régen műtétek előtt még a körömlakkot is lemosatták, hogy lássák a természetes köröm normális színét..

2015. dec. 16. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lol! A címből arra következtettem,hogy anyukára akarjátok ráerőltetni a műkörmöket! Már majdnem írtam is,hogy ha engem erre akarna rávenni a lányom barátnője akkor hiába strapálná magát! Nincs az az élethelyzet,hogy nekem műkörmöt rakna valaki fel!:)Ha csak két milis a körmöm már keresem is a körömcsippentőt!És a pláne,hogy rendkívúl gyorsan növő,nagyon szép formájú körmökkel "áldott meg" a genetika! Hogy adta volna másnak ezt a tulajdonságot!:) Na de témára vissza,a lányomnak simán megengedném és vigyetek a mamának referenciaképet,hogy milyet szeretnétek és ígérjétek meg,hogy egyszeri alkalom lesz! Így talán belemegy!
2015. dec. 16. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen alkalomért felesleges.

Nagyon sokáig tart, mire lenő, nyom nélkül leszedni még a géllakot is nehéz.

Műkörmöt az csináltasson, aki vállalja, hogy 3-4 hetente megcsináltatja, aminek meg ugye komoly anyagi vonzata is van. Gondolom, ez tartja vissza az anyukát attól, hogy rábólintson.

Egy alkalomra bőven elég, ha csinál neki anyukád egy szép manikűrt, egy-két nappal előtte, hogy ne kopjon, és aztán le lehet mosni.

2015. dec. 17. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

tegnap 18:25

Attól még lerohad a köröm, ha sokáig van rajta műköröm, láttam már pár ismerősöm valódi körmét, undorító.. A haj is elhalt szövet, mégis tönkremenne, ha minden nap minden percében gumisapkában lennél.

A kérdést egyébként háromszor kellett elolvasnom, mire rájöttem, hogy nem a barátnőd anyjára akarod ráerőltetni a műkörmöt...

AMúgy minek a műanyag? Reszelje formára és fesse ki valami szép színnel (nekem pl ez volt a körmömön a szalagavatómon: [link] ) aztán csókolom...

2015. dec. 17. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Minek egyes szám harmadik személyben írni? Ez egy anonim oldal, nem ismer téged senki, qrvára leszarjuk, hogy anyád mit enged meg neked meg mit nem.

Amúgy 17 évesen baromság ilyenre engedélyt kérni. Elmész, megcsináltatod. Ha anyuci azt mondja, hogy márpedig visszamégy a körmöshöz lereszeltetni drága kislányom, akkor arra te megmondod szépen, hogy nem, mert neked tetszik a körmöd, és 17 évesen vagy már elég nagy ahhoz, hogy ilyen piti dologban dönteni tudj. Könyörgök, egy év múlva már elméletileg felnőtt leszel...

Másrészt meg kit érdekel, ha kicsit tönkreteszi a körmöd? Nekem évekig műkörmöm volt, mégis mikor eldöntöttem, hogy na most többet nem, akkor pár hónap alatt (nagyon maximum félév, de ezzel most sokat mondtam szerintem) rendbe jöttek a körmeim, most szebbek, mint újkorukban, jelenleg is hosszú, erős körmökkel kopogtatom a billentyűzetet.

2015. dec. 17. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!