Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt egy exem akivel amíg...

Volt egy exem akivel amíg jártam mindig lehordta nekem az anyukáját mindenek meg elszökött és az szülei agódva keresték őt nem érdekelte. Most meg hallom hogy a szülei Iphone 6 -ot vettek neki és hogy ő most milyen menő. Szerintettek is kegyetlen?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szánalmas hogy lemondja őket utána meg imádja őket mert ilyen telót kapott tölűk.
2014. aug. 5. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglakoz az ex-el.
2014. aug. 5. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Iphone 6-ot még nem lehet kapni. Mást találj ki.
2014. aug. 5. 10:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet kapni de az exemnek van mert az a apja barátságba van a céges pasassal.
2014. aug. 5. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

lemondja, lehordja, ezek a szavak nem azt jelentik, ahogyan te használod őket. először ezen javítanék.:)

és ne foglalkozz velük, ne fröcsögj, ne irigykedj, max nevess egyet és kész:D

2014. aug. 5. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
most ezzel mi bajod?? attol h lazad egy idoben vki, meg valtozhat is, meg ha nem, attol szeretbetik egymast
2014. aug. 5. 10:52
 6/10 Andizsuzsi ***** válasza:
91%
Szerintem az a szánalmas, ha valaki egy kapcsolat lezárása után is az exével foglalkozik. Olvass inkább, az lefoglalja a fölös képzeletedet és javítja a helyesírásodat.
2014. aug. 5. 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Basszus baromira sokat szoktam olvasni és gyorsan írtam azért nem helyesen írtam már bocsánat de látszik hogy nem ismersz.
2014. aug. 5. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7: igen, látszik, hiszen nem ismerünk. de nagyon jó visszavágni azzal, hogy nem ismerünk:D

mit jelent az, hogy lemondja őket? azt akartad, hogy mindennek elmondja őket?

és mit jelent az, hogy lehordta nekem? ezt végképp nem tudom elképzelni...

2014. aug. 5. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nincs iphone 6-ja,mert majd csak októberben jelenik meg,még ha külföldi apple céggel lenne jóban,akkor sem tudott volna szerezni.Ellenben kínában már gyártják a gagyi másolatát.Olyat már lehet rendelni.
2014. aug. 5. 11:22
 10/10 anonim válasza:
100%
biztos nincs még iPhone 6-ja!!! szeptember 9.-én mutatják be
2014. aug. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!