Volt egy exem akivel amíg jártam mindig lehordta nekem az anyukáját mindenek meg elszökött és az szülei agódva keresték őt nem érdekelte. Most meg hallom hogy a szülei Iphone 6 -ot vettek neki és hogy ő most milyen menő. Szerintettek is kegyetlen?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szánalmas hogy lemondja őket utána meg imádja őket mert ilyen telót kapott tölűk.2014. aug. 5. 10:34
2/10 anonim válasza:
Iphone 6-ot még nem lehet kapni. Mást találj ki.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet kapni de az exemnek van mert az a apja barátságba van a céges pasassal.
2014. aug. 5. 10:40
4/10 anonim válasza:
lemondja, lehordja, ezek a szavak nem azt jelentik, ahogyan te használod őket. először ezen javítanék.:)
és ne foglalkozz velük, ne fröcsögj, ne irigykedj, max nevess egyet és kész:D
5/10 anonim válasza:
most ezzel mi bajod?? attol h lazad egy idoben vki, meg valtozhat is, meg ha nem, attol szeretbetik egymast
6/10 Andizsuzsi válasza:
Szerintem az a szánalmas, ha valaki egy kapcsolat lezárása után is az exével foglalkozik. Olvass inkább, az lefoglalja a fölös képzeletedet és javítja a helyesírásodat.
7/10 A kérdező kommentje:
Basszus baromira sokat szoktam olvasni és gyorsan írtam azért nem helyesen írtam már bocsánat de látszik hogy nem ismersz.
2014. aug. 5. 10:54
8/10 anonim válasza:
7: igen, látszik, hiszen nem ismerünk. de nagyon jó visszavágni azzal, hogy nem ismerünk:D
mit jelent az, hogy lemondja őket? azt akartad, hogy mindennek elmondja őket?
és mit jelent az, hogy lehordta nekem? ezt végképp nem tudom elképzelni...
9/10 anonim válasza:
Biztos nincs iphone 6-ja,mert majd csak októberben jelenik meg,még ha külföldi apple céggel lenne jóban,akkor sem tudott volna szerezni.Ellenben kínában már gyártják a gagyi másolatát.Olyat már lehet rendelni.
10/10 anonim válasza:
biztos nincs még iPhone 6-ja!!! szeptember 9.-én mutatják be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!