Hogy szólítsam meg a Párom anyukáját egy levélben?
Távkapcsolatban élek egy fiúval már pár éve és többször találkoztam már az anyukájával. Magázom, de amikor élőben találkozunk, sosem a nevén szólítom, hanem pl. Hogy tetszik lenni?
Egy borítékot most küldenék a Páromnak és arra gondoltam, hogy a borítékba bele raknék egy képeslapot is, mert az anyukájának lesz a szülinapja.
Egyébként Valériának hívják..
19/L
Kedves Mama!
Én vagyok a lány a világhálóról és igen, valóban létezem, ezt a levelet nem egy gép irja.
2-es, ez vicces volt...
Komolyra fordítva: Kedves Valéria néni!
Kedves Valéria néni!
Ez tökéletes. Elköszönésnek pedig a: Legjobbakat kívánom, Zsófi-t javaslom. :)
Szerintem nem is kell megszólítás, ha veszel egy "Boldog születésnapot"-os képeslapot, és a hátuljára ráírod, hogy:
'Minden jó kívánva szeretettel: Zsuzsi'
az is megfelelő :)
Kedves Valéria néni!
A mamázást inkább hagyjuk.
A párom köznév, miért írod nagybetűvel? Vagy ha azt úgy írod, akkor az anyuka miért kicsi? Mi ez a kettős mérce? :D
Egyébként meg 19 évesen nem kellene ezen ennyit problémázni. Ha élőben nem nénized, akkor most se tedd, elég a "Kedves Valéria!", elvégre nem óvodás vagy, hanem felnőtt ember, a barátod édesanyja pedig vélhetően nem annyival idősebb nálad, hogy a nénizést használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!