Ha egy srác mindig amikor átöleli az anyukáját ökölben van a keze, ez mit mond el a kapcsolatukról? Valami pszichológus tudna erről 1-2 mondatot írni? Https://www.dropbox.com/s/2ixpdv53qov8flc/Screen%20Shot%2020 13-12-04%20at%2023.17.24. png
"Valami pszichológus tudna erről 1-2 mondatot írni?"
Valami pszichológus nem. Egyébként rengeteg mindnet jelenthet, és rengeteg gyökere van. De neked mi a közöd ehhez?
Azt írtad, hogy nem igazán tiszteli a nőket. Szerintem ez már a kéztartás nélkül is elég sokat mond önmagában.
1. Ha azért vagy erre kíváncsi, mert a párja vagy, vagy szeretnél lenni, akkor szerintem ne számíts sok jóra, mert valószínűleg téged sem fog túlzottan tisztelni.
2. Ha te vagy az anyuka, és a későbbi párkapcsolatai miatt aggódsz, akkor inkább beszélgess vele sokat, ne a kéztartásából próbálj következtetéseket levonni.
3. Ha meg nem fűz a fiúhoz szoros kapcsolat, akkor ezen ne pörögj.
Rengeteg mindent jelenthet. Testbeszéd szempontjából nincs meghatározott, vannak sémák, de ettől való eltérés is lehet.
Pl a zsebre tett kéz sem minden esetben jelent szorongást, sőt gyakran a dominancia jele is lehet.
Lehet nem is jelent semmit csak a srácnak úgy kényelmes, én például hiába gondolkozok megnem tudnám mondani, hogy hogy tartom a kezem egy ölelésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!