Ha egy srác mindig amikor átöleli az anyukáját ökölben van a keze, ez mit mond el a kapcsolatukról? Valami pszichológus tudna erről 1-2 mondatot írni? Https://www.dropbox.com/s/2ixpdv53qov8flc/Screen%20Shot%2020 13-12-04%20at%2023.17.24. png
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy az anya-fiú kapcsolat meghatározza a fiúk későbbi párkapcsolait is, és ez az átölelés nem tűnik valami egészségesnek. Ez azt jelenti, hogy távol áll az anyjától, és nem kapott elég szeretetet gyerekkorában? Vagy más lehet az oka? És mit jelenthet ez a későbbi kapcsolatai szempontjából?2013. dec. 5. 00:26
11/12 anonim válasza:
Én nem ölelgetem az Anyukámat, mégis szeretem. Ez vajon mit jelent?
kb. tinikorom óta. Évente 1x pl. van rá módja, de nem megszokott dolog ez nálunk.
12/12 anonim válasza:
Azt sem mindegy, hogy csak lazán teszi ezt - szerintem én is így ölelkezek, és imádom anyukámat, csak így nem kapálózok az ujjaimmal - vagy konkrétan megfeszíti az öklét, hogy az inak kilátszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!