Szerintetek igaza van anyámnak? Ki kellett volna fizetnem a benzint?
Reggel kellett mennem a kórházba, anyám kitalálta, hogy a tesóm úgyis délutános, majd ő elvisz, anyám is jött velünk.
Én busszal akartam menni, mivel diák vagyok 500 Ft lett volna az út oda-vissza.
Amikor hazaértünk anyám elkezdett velem ordibálni, hogy akkor most azonnal fizessek 4000 Ft benzinpénzt a tesómnak, én meg megmondtam, hogy ki van zárva, hogy fizessek, meg mi az, hogy én fizessem ki az egészet, mikor ő is velünk jött.
Ez így anyámnak volt jó, mert neki sokkal többe került volna a busz, így meg megúszta ingyen. Egyébként azt se kértem, hogy kísérjen el.
Anyád egy tapló féreg, bocs.
Én meg is mondtam volna neki, hogy akkor ezek szerint azért erőltette, hogy menjetek kocsival, hogy utána le tudjon szépen húzni? Az eszem megáll. Ráadásul ez a 4.000 FT is csak úgy hasra csapásra történt, hogy épp ennyi kellene neki, egy átlag kocsival 4.000 forintért több mint 100 km-t is lehet menni.
Mondd meg anyádnak, hogy gusztustalanul viselkedik, és hogy a "segítségét" ezentúl tartogassa másnak. Ez kb olyan, mintha te elhívtad volna anyád valahova, majd a jegypénztárnál nekiálltál volna vele ordibálni, hogy akkor most azonnal fizesse ki neked is a jegyet.
Gyönyörű anyád van, én már kiosztottam volna a francba.
Ha ő erősködött, hogy menjetek 3-an kocsival, akkor minek pattog utána, hogy fizesd ki a havi benzinpénzt? Anyád szerint a busz csak úgy véletlenszerűen kerül oda-vissza 500 forintba? 4000 forint egy havi benzinpénznek is elmenne, ráadásul a kocsit nem is te használtad, és anyukád is veletek ment, plusz te busszal akartál menni.
Azért ritka pofátlanság egy családtagtól bevasalni a benzinpénzt főleg úgy, hogy kórházba kellett menned, plusz a busz jóval olcsóbb lett volna, de "minek, ha van autó".
Gondolom anyád lenne a legjobban vérig sértve, ha a testvéred rajta akarná bevasalni a benzinpénzt.
Én anya vagyok és egyszerűen képtelen lennék ezt tenni a gyerekemmel. Inkább az egészet én fizetném ki a tesónak, már ha felmerülne egyáltalán a tesóban a benzinpénz kifizetésének gondolata, de egy diák gyerekemtől, aki ráadásul olcsón, busszal is megtehette volna az utat, nem lenne szívem semmit sem kérni. Irrálisan értelmetlen összeget pláne nem. És főleg nem kiabálni vele.
Az anya szegénységi bizonyítványa kiállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!