Normalis, ha a szuleim majdhogynem forintra kiszamoljak,
hogy mennyit adnak?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. Nem is kerdezik sokszor, van,hogy 7.000 ftot adnak,hogy annyival menjek vissza. 1000 ft az ut oda, 1000 vissza, 1000 a a taxi az allomasig, neha kajat kene venni, szamlat. Mindig attol felek,hogy kell valamire es nem lesz eleg. Ha tobbet kerek, akkor meg nem adnak,csunyan nekem allnak.
Talán pont azért jár egyetemre, mert nem szeretne ilyen kaliberű emberek között élni, mint a fenti mondat írója. Szülőként ebben támogatni kellene a végsőkig.
Nem mindenkinek az a perspektíva, hogy kimegy Angliába cigánymunkára, aztán nyaranta hazajön kis falujába menőzni a tirpákoknak a kocsmában.
2015. dec. 13. 19:40
22/31 anonim válasza:
Jaja, nagy karrier nyugaton mosogatni vagy wc-t pucolni ottani minimálbérért, és munkásszállón lakni, mert albérletre nem igen futja. Aztán meg hazajönni, és itthon előadni, hogy mennyit keresel uhhhhhh...
Kérdezőnek:
Amúgy tényleg nincs tömegközlekedés? Az olcsóbb mint a taxi.
Meg ne mondd nekem, hogy havi néhány napot sem tudsz dolgozni, már abból is összejönne 20-30 ezer ft.
2015. dec. 13. 20:22
23/31 anonim válasza:
Azon a településen, ahol taxi van, ott van busz is. Bicóval meg kb 10-20 perc lenne az a táv. Nem is hallottam még ilyet, hogy valaki naponta taxizgasson az állomásra...
2015. dec. 13. 21:09
24/31 anonim válasza:
Nekem 100.000volt az albérletem rezsivel. Hétvégén 40.000ft ment el bukiban, ruhákra heti 50.000ft. Plusz kajak, szórakozás. Emellett jól tanultam és most 24 évesen egy szállodában vagyok egy részleg igazgatója külföldön milliós fizetéssel. nem normális. Francnak csinálnak gyereket, ha nem tudják rendesen támogatni?
2015. dec. 13. 22:23
25/31 anonim válasza:
24es, tényleg nem normális... örülj a saját cuki kis életednek, már 30-40 évesen a belét kimelózza hogy megéljen, mert fele fizuját elviszik ilyenek, mint te, hogy el tudják bulizni. anyádéknak nem kellett volna gyerek, hogy máson élősködjön, mint ahogy te csinálod... szerintem nagyon nem érdemled meg a milliódat, remélem, felét jótékony célokra adod, ha már apuci ilyen jól beleültetett a luxusba.
2015. dec. 13. 22:34
26/31 anonim válasza:
#24-es, ha te itthon a szüleid pénzéből, egyetemistaként havi bő fél miskát költöttél a kaját is beleszámolva, akkor külföldön, a mosoda vagy a takarítószemélyzet vezetőjeként, a forintban milliós fizetéseddel kitörölheted a s.gged, mert csak egy csóró lúzer vagy az ottani viszonyok között.:D Ebből nem veszel házat, és Csekonics bárót játszani is édeskevés. Ezért érdemes volt taníttatni, büszkék lehetnek a szüleid a befektetésükre.:D
2015. dec. 13. 22:47
27/31 anonim válasza:
Juj de jó itt valakit oltani és kész sztorit képzelni? :D Nem takarító vezető vagyok, nem értek hozzá, és enm is érdekel. De látszik, hogy te lenézed a takarítókat vagy takarítóvezetőket, én nem teszem. Senkit nem nézek le a munkája miatt. De gondolj amit akarsz, nekem mindegy. Savanyú a szőlő? :)
2015. dec. 13. 23:04
28/31 anonim válasza:
Nekem nem kellett külföldre mennem, hogy jól éljek. Igaz, hogy nem is gagyi diplomám van, anyuék pénzéből.:-) Melóztam egyetem mellett, minimális támogatást kértem otthonról, arra vagyok büszke, amit én magam teremtettem meg.
2015. dec. 13. 23:09
29/31 anonim válasza:
Miért számít, hogy a szüleim támogattak? Nekem sem gagyi a diplomám. Te miért rágalmazol, úgy hogy nem tudod hogy mi tanultam? Ez már a második, nem egyáltalán tűnsz értelmesnek. Nekem sem KELL külföldre mennem, de szerettem volna 1 évet X országban élni, jövőre másik országba megyek szintén egy évre. Semmit nem tudsz rólam, és szerinted nekem gagyi a diplomám, takarítok és külföldön tudok érvényesülni. Ezt mégis miből gondolod?
Nem a szüleim ültek a vizsgákon, az állás interjúkon. Szerintem te meg unatkozol és hú de jó valakit oltani. :D Szerintem.
Az, hogy megadtak mindent a szüleim szerintem természetes. Minden normális szülő a saját erejének és lehetőségeinek megfelelően mindent meg akar adni a gyerekének és meg is teszi.
2015. dec. 13. 23:28
30/31 anonim válasza:
Pucoltam szaros vécét egy darabig. És? Az is munka. Nem laktam munkásszállón soha. Étterembe jártam hetente,utaztam,mindent megvettem/megveszek ami csak kell,soha nem spóroltam semmin. Most már nem vállalnám el és haladok szépen felfelé,valószínű a kérdező soha nem fog annyit keresni mint én. Tényleg sajnálom a kérdezőt.
Itt fogyasztod? Ketchupot vagy majonézt kérsz a sülkrumplihoz? Gyakorold... Jó lesz az a 80.000 Ft
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!