Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, ha a szuleim majdhog...

Normalis, ha a szuleim majdhogynem forintra kiszamoljak, hogy mennyit adnak?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. Nem is kerdezik sokszor, van,hogy 7.000 ftot adnak,hogy annyival menjek vissza. 1000 ft az ut oda, 1000 vissza, 1000 a a taxi az allomasig, neha kajat kene venni, szamlat. Mindig attol felek,hogy kell valamire es nem lesz eleg. Ha tobbet kerek, akkor meg nem adnak,csunyan nekem allnak.
2015. dec. 13. 16:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
8%
Nem normális,de te se vagy normális,hogy egyetemre járasz. Mi a szarnak? Menj külföldre,jól fogsz élni,leraksz valamilyen szakmát aztán élsz mint a királyok. Egyedül végig tudod csinálni,saját keresetből.
2015. dec. 13. 16:28
 12/31 anonim ***** válasza:
85%

Nálatok nincs más opció csak a taxi? Tömegközlekedés? Vagy az derogál neked?

Már írtam, veszel egy bérletet és nyugodtan utazhatsz egy hónapon keresztül kevesebbért mint ahogy 4 alkalommal elvisz a taxi.

Tudom, kényelmesebb beülni a kocsiba, de ha nincs pénz akkor nincs rongyrázás sem.

2015. dec. 13. 16:29
 13/31 anonim ***** válasza:
97%
Ha ilyen költséges, minek jársz haza hetente? Nem vagy már ovis, felnőtt ember vagy, mitől félsz hétvégén?
2015. dec. 13. 16:45
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
7000 az költőpénz? Ugy értem a szállás és kaja biztosítva külön? Ha igen, akkor szerintem okés az összeg, ha nem, akkor kevés.
2015. dec. 13. 16:46
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

Igen teljesen normális, főleg ha nem úsznak a pénzben.

"Mivel menjek az állomásig? Több,mint 6 km."

Hol élsz te a világ vége után?

Kizárt dolog, hogy nincs tömegközlekedés.

Nincs időd dolgozni? Tudod te hányan dolgoznak iskola mellett?

2015. dec. 13. 16:48
 16/31 anonim ***** válasza:
59%
Én hétvégén nem jártam haza, max havonta vagy kéthavonta. Szombat vasárnap lehet bulizni, lányokat dugni, hülyülni, minek hazajárni hetente!
2015. dec. 13. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
39%

Járj haza ritkábban, velük pedig beszéld meg, hogy tegyenek a számládra egyhavi pénzt, majd beosztod. Akkor lesz időd hétvégén diákmunkázni is.

Igazság szerint én is nagyjából ki szoktam számolni a pénzt (bár a 7 ezret keveslem, igaz, nálunk többe kerül az utazás) a gyereknek, de mi egy banknál vagyunk, ha gáz van, tudok neki netbankon úgy utalni, hogy azonnal, vagy esti utalásnál másnap reggel megkapja.

2015. dec. 13. 16:50
 18/31 anonim ***** válasza:
87%

6 km gyalog 1 óra, egy lerobbant kemping biciklivel meg kb 20 perc. Ha ilyen táv neked már csak autóval teljesíthető, akkor ott a te állóképességeddel vannak problémák.

Egyébként nem mindegy, hogy például a szüleid közmunkások, vagy fidesz közeli építési vállalkozók. Egyik családban a 7000 forintot észre sem veszik, másikban ez azt jelenti, hogy utolsó hétre már nem lesz mit enni.

2015. dec. 13. 16:56
 19/31 anonim ***** válasza:
88%
Milyen település az, ahol tömegközlekedés nincs a vasútállomásra, taxi meg igen? :)
2015. dec. 13. 16:59
 20/31 anonim ***** válasza:
97%
Nem akarok vitát, és nem azért írom, hogy téged cikizzelek, de én anno egyetemre naponta 5 kilométert mentem egyetemre, gyalog. Este pedig vissza megint 5 kilométert, ha esett, ha fújt, akármi... 4 éven át minden iskolanapon. Mert nekem a szülők nem tudtak adni, és a hétvégénként diákmunkázott pénz elment ennivalóra, suliba való jegyzetek kötelező megvételére és szállásra (az otthon még messzebb volt).
2015. dec. 13. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!