Normalis, ha a szuleim majdhogynem forintra kiszamoljak,
hogy mennyit adnak?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok. Nem is kerdezik sokszor, van,hogy 7.000 ftot adnak,hogy annyival menjek vissza. 1000 ft az ut oda, 1000 vissza, 1000 a a taxi az allomasig, neha kajat kene venni, szamlat. Mindig attol felek,hogy kell valamire es nem lesz eleg. Ha tobbet kerek, akkor meg nem adnak,csunyan nekem allnak.
Nem normális,de te se vagy normális,hogy egyetemre járasz. Mi a szarnak? Menj külföldre,jól fogsz élni,leraksz valamilyen szakmát aztán élsz mint a királyok. Egyedül végig tudod csinálni,saját keresetből.
2015. dec. 13. 16:28
12/31 anonim válasza:
Nálatok nincs más opció csak a taxi? Tömegközlekedés? Vagy az derogál neked?
Már írtam, veszel egy bérletet és nyugodtan utazhatsz egy hónapon keresztül kevesebbért mint ahogy 4 alkalommal elvisz a taxi.
Tudom, kényelmesebb beülni a kocsiba, de ha nincs pénz akkor nincs rongyrázás sem.
2015. dec. 13. 16:29
13/31 anonim válasza:
Ha ilyen költséges, minek jársz haza hetente? Nem vagy már ovis, felnőtt ember vagy, mitől félsz hétvégén?
2015. dec. 13. 16:45
14/31 anonim válasza:
7000 az költőpénz? Ugy értem a szállás és kaja biztosítva külön? Ha igen, akkor szerintem okés az összeg, ha nem, akkor kevés.
2015. dec. 13. 16:46
15/31 anonim válasza:
Igen teljesen normális, főleg ha nem úsznak a pénzben.
"Mivel menjek az állomásig? Több,mint 6 km."
Hol élsz te a világ vége után?
Kizárt dolog, hogy nincs tömegközlekedés.
Nincs időd dolgozni? Tudod te hányan dolgoznak iskola mellett?
2015. dec. 13. 16:48
16/31 anonim válasza:
Én hétvégén nem jártam haza, max havonta vagy kéthavonta. Szombat vasárnap lehet bulizni, lányokat dugni, hülyülni, minek hazajárni hetente!
2015. dec. 13. 16:49
17/31 anonim válasza:
Járj haza ritkábban, velük pedig beszéld meg, hogy tegyenek a számládra egyhavi pénzt, majd beosztod. Akkor lesz időd hétvégén diákmunkázni is.
Igazság szerint én is nagyjából ki szoktam számolni a pénzt (bár a 7 ezret keveslem, igaz, nálunk többe kerül az utazás) a gyereknek, de mi egy banknál vagyunk, ha gáz van, tudok neki netbankon úgy utalni, hogy azonnal, vagy esti utalásnál másnap reggel megkapja.
2015. dec. 13. 16:50
18/31 anonim válasza:
6 km gyalog 1 óra, egy lerobbant kemping biciklivel meg kb 20 perc. Ha ilyen táv neked már csak autóval teljesíthető, akkor ott a te állóképességeddel vannak problémák.
Egyébként nem mindegy, hogy például a szüleid közmunkások, vagy fidesz közeli építési vállalkozók. Egyik családban a 7000 forintot észre sem veszik, másikban ez azt jelenti, hogy utolsó hétre már nem lesz mit enni.
2015. dec. 13. 16:56
19/31 anonim válasza:
Milyen település az, ahol tömegközlekedés nincs a vasútállomásra, taxi meg igen? :)
2015. dec. 13. 16:59
20/31 anonim válasza:
Nem akarok vitát, és nem azért írom, hogy téged cikizzelek, de én anno egyetemre naponta 5 kilométert mentem egyetemre, gyalog. Este pedig vissza megint 5 kilométert, ha esett, ha fújt, akármi... 4 éven át minden iskolanapon. Mert nekem a szülők nem tudtak adni, és a hétvégénként diákmunkázott pénz elment ennivalóra, suliba való jegyzetek kötelező megvételére és szállásra (az otthon még messzebb volt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!