Pánikroham a garázsban, a férjem majdhogynem kinevetett?
Igen, ezért van nálam mindig mobil. Sose lehet tudni. Ha csak a postaládához futok le (emeletes ház), akkor is viszem a mobilt.
Én egyszer a liftbe ragadtam jó egy órára, akkor még nem volt mobilkorszak, úgyhogy várnom kellett valakire. Nem pánikoltam, leültem és vártam. Gyerekkel biztosan idegesebb lettem volna, hiszen ők nem olyan türelmesek.
Na a lényeg, hogy mindig legyen nálad telefon.
Szerintem sem történt semmi, és tuti nem maradtatok volna 5 órát bent, ha nem akkor de 1-2 órán belül mindenképpen jött volna valaki.
amit megint nem értek, minek billentetted be egy ilyen garázsajtót mikor bent vagytok.
2 éves gyerek már nem baba.
az hogy ilyen pánikba estél a gyerek egy egész életére kihathat. nem csodálkoznék ha szép lassan bezártságtól félemei lennének, ha elkezd ö is bepánikolni ha kisebb zárt helyen vagytok, vagy ha tényleg pl játszanak a barátaival majd késöbb és valaki nem engedi ki a szobájából viccböl. az anya reakcióját a gyerek mind felveszi és megjegyzi, majd mivel más képe nincs a világról ezért azt gondolja ez a normális viselkedés. vagy is bezárt helyen pánikba esni.
Mit vagy megorrolva a férjedre? Én magamon röhögtem volna, ha ennyire ügyes vagyok.
A helyzet meg sz.r, persze, de ilyenért nem kell stresszelni, pánikolni, a gyermeked (nem baba) megérzi rajtad a feszkót, és ő is félni kezd. Néha kopogsz, néha kiáltasz párat, aztán csá. Pár órát ő is, te is kibírsz, utána meg lehet jó forró vízben pancsolni, h átmelegedjetek.
S ha bent ragad a kicsivel akkor mit ad neki enni?
Őszintén én is be pánikoltam volna. Vagy ha álmos a gyerek,hogyan alszik?Jó mondjuk a karodban,de akkor a fiatal kutya jön és játszani akar... 21hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!