Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pánikroham a garázsban, a...

Pánikroham a garázsban, a férjem majdhogynem kinevetett?

Figyelt kérdés
Tegnap történt, hogy bezártam magunkat a garázsba. Velem volt a kétéves kisfiam és a kutyánk. Kutyasétáltatás után cipőt akartam váltani, ezért bementünk a garázsba, de belülről lebillentettem az ajtót. Mikor mentünk volna ki, vettem észre, hogy nem tudom kinyitnh az ajtót. Lakóparki garázs, szélső, senki nincs délelőtt az udvatqon. Beragadtunk. Kb.20 perc után jutottunk ki, az egyik lakó segítsëgével. Nagyon bestresszeltem. Ütögettem a plafont a garázs felett lakónak, kiabáltam segítségért, majd a garázsajtót ütöttem, végül ezt hallották meg. :-( a férjem 3kor ér haza munkából, ez 10-kor történt. Öszerinte túlreagáltam a dolgot, 5 óra nem olyan nagy idő, kibirtuk volna, ha bentmaradunk is. Nagyon bánt, hogy ilyen. Majdhogynem kinevetett a pánikom miatt.. A baba biztos fázott volna 5 órát és még leülni se tudtunk volna, csak a betonra. Miért ilyen a fétqjem? Sokmindent ilyen könnyelműen vesz. Volt műtétem is, akknmr is és utána is, úgy viselkedett velem, mintha wellnesselni lettem volna. De, ha ő beteg, meg akar halni. Rögtön megeszik egy rakás gyógyszert. Miért ilyen velem?
2012. jan. 22. 06:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Mert pasi. Általában ilyenek.
2012. jan. 22. 07:20
 2/21 anonim ***** válasza:
52%

Igen, ezért van nálam mindig mobil. Sose lehet tudni. Ha csak a postaládához futok le (emeletes ház), akkor is viszem a mobilt.

Én egyszer a liftbe ragadtam jó egy órára, akkor még nem volt mobilkorszak, úgyhogy várnom kellett valakire. Nem pánikoltam, leültem és vártam. Gyerekkel biztosan idegesebb lettem volna, hiszen ők nem olyan türelmesek.

Na a lényeg, hogy mindig legyen nálad telefon.

2012. jan. 22. 07:48
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sem történt semmi, és tuti nem maradtatok volna 5 órát bent, ha nem akkor de 1-2 órán belül mindenképpen jött volna valaki.

amit megint nem értek, minek billentetted be egy ilyen garázsajtót mikor bent vagytok.

2 éves gyerek már nem baba.

az hogy ilyen pánikba estél a gyerek egy egész életére kihathat. nem csodálkoznék ha szép lassan bezártságtól félemei lennének, ha elkezd ö is bepánikolni ha kisebb zárt helyen vagytok, vagy ha tényleg pl játszanak a barátaival majd késöbb és valaki nem engedi ki a szobájából viccböl. az anya reakcióját a gyerek mind felveszi és megjegyzi, majd mivel más képe nincs a világról ezért azt gondolja ez a normális viselkedés. vagy is bezárt helyen pánikba esni.

2012. jan. 22. 08:22
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Mert pasibol van,azért. Nálunk is a mellgyulladás sima ügy volt,a császár metszés sima ügy volt szerinte,de ha ő kettőt tüsszent akkor már meg akar halni....
2012. jan. 22. 08:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Csak a végefelé kezdett el görbülni a fiam szája, addig játszott tett vett..halloztam és kopogtam. Mikor a garázsajtót vertem, de ez pár ütés volt, akkor láttam görbül a szája. De akkor már szólt is a csajszi az emeletről..és már szaladt a férje segíteni. Nem úgy pánikoltam, hogy nem foglalkoztam a gyerekkel közben. Végig mondtam neki, hogy most kopogok, a néninek, meg hallozok, mert nem tudunk kimenni. Azért hajtottam le az ajtót, mert a kutyám fiatal és szökős. Csak nem kellett volna a kilincset elfordítanom. De a férjem szerint biztonsági záras, nem érti, nem is lehet bezárni belülről. Jó igen, az ilyfn bezártsági helyzetben nem tudok gondolkozni. 5 perc után elgyengült még a lábam is és nagyon féltem. Amúgy életem során párszor volt csak ilyen félelmem. Egyszer liftbe ragadtam, akkor, egyszer éjjel nyomta a csengőm egy arab férfi, akkor is pánikoltam. Remélem a fiamnak nem lesz ettől valami félelme. :-(
2012. jan. 22. 08:55
 6/21 anonim ***** válasza:
32%

Mit vagy megorrolva a férjedre? Én magamon röhögtem volna, ha ennyire ügyes vagyok.

A helyzet meg sz.r, persze, de ilyenért nem kell stresszelni, pánikolni, a gyermeked (nem baba) megérzi rajtad a feszkót, és ő is félni kezd. Néha kopogsz, néha kiáltasz párat, aztán csá. Pár órát ő is, te is kibírsz, utána meg lehet jó forró vízben pancsolni, h átmelegedjetek.

2012. jan. 22. 10:01
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

S ha bent ragad a kicsivel akkor mit ad neki enni?

Őszintén én is be pánikoltam volna. Vagy ha álmos a gyerek,hogyan alszik?Jó mondjuk a karodban,de akkor a fiatal kutya jön és játszani akar... 21hós kiscsaj anyuja

2012. jan. 22. 10:46
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Könyörgöm 20 percről volt szó... Pánikolni több óra után lett volna ok.... Mit ad neki enni??? Ha nem is örömmel, de mindenki kibírja néhány óráig evés nélkül....
2012. jan. 22. 11:52
 9/21 anonim válasza:
67%
Szerintem is kissé túlreagáltad, mindenkivel megesik ilyesmi. Vigyél magaddal telefont.
2012. jan. 22. 11:57
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
S te hogy magyaráod ezt el egy 2évesnek? Hogy most nincs kaja?Azt azért megnézem...
2012. jan. 22. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!