Pánikroham a garázsban, a férjem majdhogynem kinevetett?
Figyelt kérdés
Tegnap történt, hogy bezártam magunkat a garázsba. Velem volt a kétéves kisfiam és a kutyánk. Kutyasétáltatás után cipőt akartam váltani, ezért bementünk a garázsba, de belülről lebillentettem az ajtót. Mikor mentünk volna ki, vettem észre, hogy nem tudom kinyitnh az ajtót. Lakóparki garázs, szélső, senki nincs délelőtt az udvatqon. Beragadtunk. Kb.20 perc után jutottunk ki, az egyik lakó segítsëgével. Nagyon bestresszeltem. Ütögettem a plafont a garázs felett lakónak, kiabáltam segítségért, majd a garázsajtót ütöttem, végül ezt hallották meg. :-( a férjem 3kor ér haza munkából, ez 10-kor történt. Öszerinte túlreagáltam a dolgot, 5 óra nem olyan nagy idő, kibirtuk volna, ha bentmaradunk is. Nagyon bánt, hogy ilyen. Majdhogynem kinevetett a pánikom miatt.. A baba biztos fázott volna 5 órát és még leülni se tudtunk volna, csak a betonra. Miért ilyen a fétqjem? Sokmindent ilyen könnyelműen vesz. Volt műtétem is, akknmr is és utána is, úgy viselkedett velem, mintha wellnesselni lettem volna. De, ha ő beteg, meg akar halni. Rögtön megeszik egy rakás gyógyszert. Miért ilyen velem?2012. jan. 22. 06:23
21/21 berezzd válasza:
Ez azért van, mert hülye vagy. Minek pánikolni? Nem egy elhagyatott barlangba rekedtetek ahol 100 évente egyszer jár ember, hanem a garázsba. Mi baj történhetett volna? Semmi. De ha így folytatod, akkor a gyereked jó eséllyel pánikbeteg lesz. De hát a nők már csak ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!