Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pánikroham a garázsban, a...

Pánikroham a garázsban, a férjem majdhogynem kinevetett?

Figyelt kérdés
Tegnap történt, hogy bezártam magunkat a garázsba. Velem volt a kétéves kisfiam és a kutyánk. Kutyasétáltatás után cipőt akartam váltani, ezért bementünk a garázsba, de belülről lebillentettem az ajtót. Mikor mentünk volna ki, vettem észre, hogy nem tudom kinyitnh az ajtót. Lakóparki garázs, szélső, senki nincs délelőtt az udvatqon. Beragadtunk. Kb.20 perc után jutottunk ki, az egyik lakó segítsëgével. Nagyon bestresszeltem. Ütögettem a plafont a garázs felett lakónak, kiabáltam segítségért, majd a garázsajtót ütöttem, végül ezt hallották meg. :-( a férjem 3kor ér haza munkából, ez 10-kor történt. Öszerinte túlreagáltam a dolgot, 5 óra nem olyan nagy idő, kibirtuk volna, ha bentmaradunk is. Nagyon bánt, hogy ilyen. Majdhogynem kinevetett a pánikom miatt.. A baba biztos fázott volna 5 órát és még leülni se tudtunk volna, csak a betonra. Miért ilyen a fétqjem? Sokmindent ilyen könnyelműen vesz. Volt műtétem is, akknmr is és utána is, úgy viselkedett velem, mintha wellnesselni lettem volna. De, ha ő beteg, meg akar halni. Rögtön megeszik egy rakás gyógyszert. Miért ilyen velem?
2012. jan. 22. 06:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
90%
Ha a gyerkőcnek nem mutattad hogy gáz van, szerintem nincs gond... én is bepánikoltam volna. Ha mondjuk pelusos még a gyerkőc, és pont kaki van? 5 óra alatt ha nem hall meg senki, igen csak kicsipi a popeszt, és nem hiszem hogy egy két éves gyerek könnyen megérti hogy nem ehet, és egy két éves gyerek nem olyan könnyű már... megnézném ki bírja órákig tartogatni ha el akar épp szundítani. A férjed meg egyszerűen férfi... semmi együttérzés nincs bent ahogy hallom... :(
2012. jan. 22. 19:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én ugyanezekre gondoltam. Bár törlökendö van a garázsban, pelus nincs..babakocsi is és egy rossz takaró, amivel letakarom a kocsit por ellen. Befött hegyek, karton tej, és ásványvíz. A fiam még nem ivott tehéntejet, de megitattam volna vele, ha más választás nem lett volna. A magyarázkodástól meg jobban féltettem a fiamat, hogy miért nem tudunk kimenni, mint attól, hogy kopogtam a falon. Képes lett volna 5 órán keresztül hajtogatni azt, amit én mondok arról miért nem tudunk kimenni. Egyébként semmi reakciója a garázs láttán..bemegy, kihozza a motort, matat, pakol. Szerencse, hogy csak 20-30percet voltunk bezáródva. Köszi a válaszokat. A telefont többet nem hagyom el magam mellől!
2012. jan. 22. 20:39
 13/21 anonim válasza:
90%

megdöbbentem egy kicsit a válaszokon!

Azért én is egy kicsit bepánikoltam volna...na nem magam miatt hanem a gyerekem miatt!!

Hogy magyarázzam meg neki hogy miért kell most itt tölteni órákat??Miért nem tudok neki enni adni??Mikor fogunk innen kiszabadulni???Stb

Azt mondjátok minek pánikolt be???Amikor észre vette hogy bezáródtak akkor nem tudhatta hogy most 5 perc vagy 5 óra után tudnak-e kiszabadulni!Azért a kettő között van némi különbség!

2012. jan. 23. 00:21
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Pánikolni nem 20 perc után kell. Nagyon eltúlzott reakció volt.
2012. jan. 23. 08:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Azért arra én is kiváncsi lennék fóbiásan bezáródnátok valahová a gyereketekkel és őérte felelős vagy, bármi áron, megvárnátok e apucit, míg hazaér! Új lakótelepen lakunk, az emberek nincsenek itthon délelőtt, mind fiatalok, dolgoznak estig. Mellettünk üres építési telek, ki a nyavaja hallotta volna, ha csak néha kiáltok egyet. 5 óra mjhnden gyereknek sok lenne egy billenőajtós 8fokos garázsban..nem kell együttérezni én voltam a hibás, de azért kicsit én is ledöbbentem többségetek válaszán! Szép napot mindenkinek!
2012. jan. 23. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Van fóbiám egy pár: pl rettegek a sötétben. Ehhez képest, amikor néhány nappal ezelőtt áramszünet volt a házban, hiába estem kétségbe és őrjöngtem magamban, a gyerekem ezt nem vette észre. 10 emeletes házban lakunk, épp a liftbe akartunk beszállni, amikor tök sötét lett. A ház zárt, nincs a folyosókon ablak, tehát a sötét az koromsötétet jelentett. Iskolába indultunk, nem lehetett húzni az időt. Fogtam a gyereket, odatapogatóztunk a korláthoz-ő azt fogta, én a kezét meg a falat és mentünk. Közben énekeltünk -gondolom nem mindenki értékelte a házban, de a gyereknek így vicces volt, hogy anyával a sötétben megyünk lefelé, énekelve, hogy mindenki tudja. Miután egyedül maradtam, bizony bőgtem egy félórát-akkor jött ki a stressz igazán. Képzeld, a gyerek nem vette észre, hogy az anyja épp a szívroham közelében van-mert valódi pánikbeteg és bizony alap, hogy meg akar halni, ha épp rohamot kap... Egyetlen olyan szó nem hagyta el a számat, ami miatt megijedhetett volna.

Gyerekem van, érte vagyok leginkább a felelős. Az azonnali problémát kell megoldanom, nem az esetleges későbbin gondolkodnom egy ilyen helyzetben.

Neked is a gyereket kellett volna megnyugtatni legelőször. Aztán bevonhattad volna, viccesen a megoldásba: Gyere Pisti, kopogjunk a garázsajtón. Melyikünk tud hangosabban? Stb...

2012. jan. 23. 14:41
 17/21 anonim válasza:
Hát nézd, akkor ne kérdezd meg, ha te sziklaszilárdan hiszed, hogy ez a megfelelő reakció. Most már úgyis lepontoztak a véleményemért, mikor azt írtam, hogy kissé eltúloztad, szerintem mindössze hisztéria volt, szóval most akkor le lehet pontozni tényleg. Egyébként: aki hozzád hasonlóan pánikolós, azt fogja írni, hogy igazad van, aki meg józanabb, az azt, hogy nem. Ennyi.
2012. jan. 23. 14:46
 18/21 A kérdező kommentje:
De nem tudom miből gondoljátok, hogy hisztiztem? A garázsajtó ütésénél ijedt meg, de perszehogy mondtam neki, hogy most ezt fogom csinálni..nem csak kétévesem van, hanem 16 évesem is, akit egyedül neveltem tíz évig. Te meg kedves sötétben tapogatózó miért nem vártad meg míg visszajön az áram? Ott a sötétben.. Csak annyi vókt a kérdésem jogos e a férjemtől, hogy gúnyolódik azon, hogy azonnbl ki akartam jutni a gyerekünkkel és nem megvárni Öt!
2012. jan. 24. 12:47
 19/21 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, telefonról írok, a kicsi mellett nem megy a laptopozás :-)
2012. jan. 24. 12:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert iskolába kellett vinnem a gyereket-időre....
2012. jan. 24. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!