Pánikroham a garázsban, a férjem majdhogynem kinevetett?
megdöbbentem egy kicsit a válaszokon!
Azért én is egy kicsit bepánikoltam volna...na nem magam miatt hanem a gyerekem miatt!!
Hogy magyarázzam meg neki hogy miért kell most itt tölteni órákat??Miért nem tudok neki enni adni??Mikor fogunk innen kiszabadulni???Stb
Azt mondjátok minek pánikolt be???Amikor észre vette hogy bezáródtak akkor nem tudhatta hogy most 5 perc vagy 5 óra után tudnak-e kiszabadulni!Azért a kettő között van némi különbség!
Van fóbiám egy pár: pl rettegek a sötétben. Ehhez képest, amikor néhány nappal ezelőtt áramszünet volt a házban, hiába estem kétségbe és őrjöngtem magamban, a gyerekem ezt nem vette észre. 10 emeletes házban lakunk, épp a liftbe akartunk beszállni, amikor tök sötét lett. A ház zárt, nincs a folyosókon ablak, tehát a sötét az koromsötétet jelentett. Iskolába indultunk, nem lehetett húzni az időt. Fogtam a gyereket, odatapogatóztunk a korláthoz-ő azt fogta, én a kezét meg a falat és mentünk. Közben énekeltünk -gondolom nem mindenki értékelte a házban, de a gyereknek így vicces volt, hogy anyával a sötétben megyünk lefelé, énekelve, hogy mindenki tudja. Miután egyedül maradtam, bizony bőgtem egy félórát-akkor jött ki a stressz igazán. Képzeld, a gyerek nem vette észre, hogy az anyja épp a szívroham közelében van-mert valódi pánikbeteg és bizony alap, hogy meg akar halni, ha épp rohamot kap... Egyetlen olyan szó nem hagyta el a számat, ami miatt megijedhetett volna.
Gyerekem van, érte vagyok leginkább a felelős. Az azonnali problémát kell megoldanom, nem az esetleges későbbin gondolkodnom egy ilyen helyzetben.
Neked is a gyereket kellett volna megnyugtatni legelőször. Aztán bevonhattad volna, viccesen a megoldásba: Gyere Pisti, kopogjunk a garázsajtón. Melyikünk tud hangosabban? Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!