Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem fordul meg a szulok...

Miert nem fordul meg a szulok fejeben, hogy ha van egy lanyuk, aki sokat vasarol, az valoszinuleg azert van, mert nem erzi teljesnek az eletet es ezzel kompenzalja?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy gyerekes, de ha nem vennik magamnak mindig ruhat, cipot, sminkcuccokat, konyveket stb.nem erzem magam egesznek.

Mindig is hianyzott a szerelem az eletembol. Szoval ez az erzes startbol szamomra nem letezik. Ahhoz, hogy boldog legyek, muszaj vasaroljak magamnak, maskepp folyton depis vagyok.

Miert nem esik le a szuleimnek, hogy miert van ez az egesz?

22L

2015. dec. 13. 11:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

Hát, ha pasi lennék, akkor biztos is, hogy messzire elkerülnék egy ilyen lányt...

Kíváncsi vagyok, mennyire lesz jó életvitel ez, ha majd a saját pénzedből kéne megélni :D Vagy épp ezért kéne pasi, hogy ő vásárolgasson neked? :)

2015. dec. 13. 15:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Uttsó, pont ez jutott eszembe nekem is.:-)
2015. dec. 13. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Én is hajszálpontosan ilyen vagyok, mint te:D azzal a kis különbséggel, hogy rajtam nem látszik annyira h sokat vásárolok, mert én nem kapok zsebpénzt, max szülinapra meg ilyenekre, de ha van egy kis “felesleges” zsém azt mindig elvásárolom:D engem se szeretett soha senki, évekig barátaim se voltak, és ezt sosem tudom feledni, ha nem kompenzálom vmivel van h aludni sem tudok az emlékektől. És nem értem hogy kinek ártok ezzel????!!! nem iszok, nem drogozok, nem nyavalygok senkinek a bajaimról, azért vásárolok mert megtehetem, és nekem ez így qrvajó!!! én sem értem mért kell ezen így kiakadni. Olyan könnyű arról papolni h 'tegyél ellene' , de arra mért nem gondol senki h ez nem csak 1 emberen múlik????? kérdésre válaszolva: sztem megfordul, csak a saját gyerekükön kevésbé veszik észre az ilyesmit… legalábbis én így tapasztalom

20/l

2015. dec. 13. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
22 évesen ez miért a szüleid problémája? 4 éve felnőtt vagy, oldd meg.
2015. dec. 13. 18:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Ki a fenén múlik, hogy még barátaid sincsenek? Bocs, de ha mindenki szembejön az autópályán, érdemes elgondolkozni, vajon jó helyen vagy-e.

Ha valakinek ez annyira qrvajó, hogy esze ágában nincs pszichológushoz fordulni a függősége miatt, akkor meg végképp nem értem, hogy

a) minek irkál ki kérdést,

b) mit akar a szülein számonkérni? Ők kellene, hogy barátokat meg pasikat szervezzenek, vagy mi?

2015. dec. 13. 19:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha figyeltél, a 'barátaim se voltak' múlt időben van. és csak válaszoltam egy kérdésre.
2015. dec. 13. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!