Valoszinuleg el van rontva a sportolási része ugye?
Figyelt kérdés
5honapja fogyozom, juniustol, fogytam 18kgt, de mostanra valahogy belassult a fogyas, étkezesi reszevel nincs gond, de nyár alatt napi 4-5 orat szobabicoztam miota suli van azota csak napi ket ora jut erre és alig fogyok mar
2015. okt. 21. 20:30
1/9 anonim válasza:
2 órában rengeteg értelmes edzést lehet végezni, igaz, lehet, hogy tévét nézel szobabicó mellett...
Nyilván sokat eszel az aktivitásodhoz. Ha fogysz, fokozatosan csökkenteni kell a kalóriabevitelt, hisz kisebb a tested energiaigénye (ez akkor nem igaz, ha aktívabb leszel, esetleg ha mázlista kezdőként izmosodsz kalóriadeficitben).
2015. okt. 21. 20:33
2/9 anonim válasza:
Ja az edzés az alap ahoz jön 1 óra bico azt szevasz
2015. okt. 21. 20:59
3/9 A kérdező kommentje:
1200-1500 kozt eszem, de tobbnyire hust eszem, tesztaféléket abszolut, honapok ota, szigoruan, a szenhidrat bevitel, zoldsegekbol van tobbnyire(bab, kukorica, lencse...) hat ha ennel is kevesebbet fogok enni na nemtudom, hogy birom sulit meg a bicajozast is.
2015. okt. 21. 21:54
4/9 anonim válasza:
Hm, pedig nem eszel sokat. De nem is írtad, hogy stagnálsz, hanem hogy belassult. Az miért baj? Fogyj lassan :) Vagy mozogj intenzívebben, bár elvileg 2 óra szobabiciklizés is igencsak éget kalóriát.
Magasságod, súlyod?
2015. okt. 21. 22:41
5/9 A kérdező kommentje:
162cm es 88kg vagyok most, nem eszem sokat tenyleg, es teljes mertekbe betartom h semmi tésztaféle..bar keveset iszom azt alairom, de gondolom ez annyira nem nagy gond..ha iszok akkor ilyen vitaminos vizeket.
2015. okt. 21. 22:59
6/9 anonim válasza:
Akkor még az se jött be, hogy esetleg már alig van felesleged... Mennyire lassan fogysz most? Mozgás nélkül is simán kellene mennie ilyen kevés evéssel, hacsak nem lassult le nagyon az anyagcseréd.
2015. okt. 21. 23:02
7/9 A kérdező kommentje:
bmi szerint 55kg lenne idealis, tehat felesleg van meg jo sok, gondoltam arra is, hogy lehet a sok hustol fel jott ram par kg izom plane a combizmaimra az is nyomhat valamennyit de nemtom mennyire fugg ossze, hogy keveset wc-zek, mar mint nagy wc.
2015. okt. 21. 23:17
8/9 anonim válasza:
Ha egy alacsonyabb nő vagy, akkor 1500 kcal azért nem annyira borzasztóan kevés kalóriabevitel, pláne ha mellé (ami sejthető) az anyagcseréd sem túl gyors, az emésztésed pedig hatékony. A szobabiciklizést meg nyilván valami nyamvadt intenzitással csinálod, ha 4-5 óráig tudtad nyomni.
Egyrészt meggyőződnék róla a helyedben, hogy biztos csak ennyit eszel-e (minden gramm kaját lemérni és alaposan kiszűrni a kalóriabázison meg más kalkulátorokban a totál téves értékeket), másrészt keményebben nyomnám az alatt a 2 óra alatt a biciklit. Ha esetleg eddig direkt lájtosan vetted, mert elhitted a "zsírégető tartomány"-ról szóló meséket, akkor sürgősen felejtsd el őket, egy baromság az egész. Minél jobban nyomod a pedált, annál jobban fogysz.
2015. okt. 21. 23:54
9/9 A kérdező kommentje:
na nem egyhuzomban volt aza 4-5ora , hanem napi annyi, tehat egy ora tekeres aztan akarmilyen mas tevekenyseg aztan megin egy ora...igy tovabb..5fokozatos a bicajom es 3-ason csinalom, es a gyorsasag 30-35km/h kozt szok lenni, ez nekem nem gyors, lehetne gyorsabb is, cs féltem a bicajomat..a legnagyobb nehezsegi fokon azt alig lehet tekerni és azt mondta anno meg az edzom, hogy az erositesre van mar nekem meg kardioznom kell gyorstekeressel, én ezt probalom betartani
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!