Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírnád a sportolási szokásod?

Leírnád a sportolási szokásod?

Figyelt kérdés

Egy héten

- hányszor

- mennyit

- mikor

sportolsz? :)

2012. szept. 16. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egy héten 4x1-1,5 órát késő délután, kora este.
2012. szept. 16. 21:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy héten mindennap. Le az emeletről, fel az emeletre, ez naponta négyszer. Aztán rohanás vásárolni, rohanás haza etetni, mert az is időre megy.Így megspórolom a drága kardioedzést, mert van a mikor szökdécselve megyek fel a negyedikre szatyorral a kezemben.
2012. szept. 16. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Régen szinte semmit nem edzettem, néha elkapott a hév és 1 hónapig jártam valahova, aztán ennyi, hónapokig utána el volt felejtve. Időszakos volt :) 1,5 évvel ezelőtt kezdtem el heti 2-3x kardiózni, aztán amikor komolyan belevágtam az életmódváltásba, akkor heti 5-6x edzettem. Közben 1-2 hónapig csak lazsáltam kb, heti 3x edzettem, vagy csak 1x, ahogy összejött, nem is nagyon fogytam. Most elkezdtem egy edzésprogramot, minden nap van edzés, de heti 1 nyújtás és heti 1 jóga is van benne, a többi kardió és erősítés.
2012. szept. 16. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:

Konditermi edzés hetente 2*1óra

A többi napon pedig 30 Rubint Réka

Úgy sportolok ahogy a napom engedi van mikor már reggel 7-kor az edzőteremben vagyok,de akad olyan nap is amikor késő délután jutok el. ( Sulitól függ...)Az otthoni tornát pedig általában a híradó alatt csinálom. :-) 20/L

2012. szept. 16. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
3. vagyok, azt nem írtam, hogy mikor :) Reggel szeretek edzeni, amikor még sötét van, mert az olyan érzés, mintha mindenki előtt keltem volna és király vagyok, hogy ennyire elszántan edzek :) Meg meló előtt felfrissít. De amikor párom szabadnapos vagy éjszakás volt és szunyál, akkor sajna maradnak délutánra az edzések, azt annyira nem szeretem, mert du. már csak pihennék, elég volt az egész napos stressz a melóban. Reggel jó, mert akkor jól indul a napom :)
2012. szept. 16. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
4. 30 perc :-)
2012. szept. 16. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Minden nap futok vagy tornázok, fél vagy egy órát. Torna reggel, futás este. Ezen kívül kutyasétáltatás minden nap, és alapvetően nem vagyok az egy helyben ülős típus, mindig megyek valahova... :)
2012. szept. 16. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:
a fifa 12 annak számít?
2012. szept. 16. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Hétköznap reggel-este 30-40 percet biciklizem (egyetemre meg haza). Hétvégén pedig mindig túrázni megyek az egyik nap.
2012. szept. 16. 22:57
 10/15 anonim ***** válasza:
héten 6-8x 4-5 bunyó, 2 óra, meg heti 1-3 erőnlét, 1,5 óra.
2012. szept. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!