Leírnád a sportolási szokásod?
Figyelt kérdés
Egy héten
- hányszor
- mennyit
- mikor
sportolsz? :)
2012. szept. 16. 21:30
11/15 anonim válasza:
Heti 4x futás, amennyi az edzéstervben van (10-35 perc közt). 2x most éppen fegyencedzés, korábban intervallumost csináltam, és a hét egyik napján általában jógázni is szoktam kb. 50 percet, de ez néha kimarad. Egy vagy két pihenőnap szokott azért lenni, az a 10 percnyi fegyenc befér futás elé is. Ja, és mindig este 9-10 körül kezdek neki. Hétvégén előfordul, hogy nappal futok, csak hogy szokjam a "nyilvánosságot". :)
12/15 anonim válasza:
A hétköznapokon minden nap minimum 40 perc lovaglás, általában délután. Kétnaponta 30-50 perc ellipszis tréner, ezt általában a lovaglás előtt, utána biztos nem tudnék még a gépre is felállni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. szept. 18. 19:32
14/15 anonim válasza:
Egy héten:
- mindennap
- 1-1,5 óra
- este
- DVD-re :)
15/15 anonim válasza:
nekem szerda este pilates, egy óra. szombat reggel súlyzós edzés, szintén egy óra. csütörtök délután evezés, két óra, de ez nem nettó két óra, tehát a vízen kevesebbet vagyunk. hétvégén még szoktam menni úszni és/vagy biciklizni. az úszás egy kilométer, a biciklizés meg teljesen változó, általában órákig, ha jó az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!