Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen nagymama...

Szerintetek milyen nagymama édesanyám?

Figyelt kérdés

Kijelentette hogy nem csicska és nem hajlandó vigyázni a gyerekekre vagyis az unokáira ,és én irigylem az ő szabadságát azért sértödtem meg rá .

Évekig végig nézte hogy egyedülállóként 4 éves kisfiamat az 5 órási buszon vittem oviba mondanom sem kell sirt szegénykém minden kora reggel ,sajnos más munka nem volt kilátásban akkoriban ......

Persze elég lett volna heti 2 alkalom is hogy a pici továb tudjon aludni de nem segitett egyáltalán ,inkább hajnal 4 kor játszott a közöségi oldalon valami szines gólyos játékkal ....mert 50 éves nem dolgozik párja eltartja .....

Most hogy nem vagyok már egyedül álló viszont néha kellene a segitsége 3 hónapos babával hogy a baba tanácsadásra felvigyük a lépcsőn a baba kocsit ,azt mondta nem köteles hagyjam már békén ne irigykedjek az ő szabadságára nem köti le magát ,ilyeneket ordit a telefonba .

A közöségi oldalakon meg a agyerekeim képe alá irja drága kis unokáim imádlak benneteket mama szeme fényei vagytok stb.....

Tegnap irta nekem hogy te tehén nézél magadra ha már szültél ne engem terhelj le oldjátok meg.....

2015. dec. 11. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

"Persze elég lett volna heti 2 alkalom is hogy a pici továb tudjon aludni de nem segitett egyáltalán ,inkább hajnal 4 kor játszott a közöségi oldalon valami szines gólyos játékkal"

Ha ez a candy crush saga, azt elég nehéz abbahagyni, szóval megértem :D

2015. dec. 11. 12:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló azt lehet telon is játszani ha a gyerek kicsit tovább alhatott volna :)
2015. dec. 11. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

"Sajnos párom rokonsága 150 km re lakik ők segitenének"

Messziről hidd el, az édesanyád is segítene! :)

Mert messziről a legkönnyebb, nincs aki "behajtja", ígérni pedig könnyű.

Egyébként nem várhatod el. Csúnyán fogalmaz, de valóban nem rendelkezhetsz a szabadidejével. Ha ő inkább otthon akar játszani, akkor megteheti. Attól még hogy nem egy 0-24-ben bevethető nagymama, még nem lesz rossz ember és ez nem zárja ki azt sem, hogy szeresse az unokáit.

Nekünk egy nagyink van, ő is ilyen, nem lehet rá számítani a hétköznapokban, nem lehet mozgósítani, de ettől még szereti a gyereket. Jön, ha ráér (elég ritkán), hoz valami haszontalanságot (ami rövid úton a kukában végzi), ugyanakkor ő is posztolgat az fb-re, de nem haragszom rá. Nem neki szültem és a "nagyiság" pont erről szól, hogy nincs kötelezettség, elég a jóból kivenni a részét, amikor akar.

2015. dec. 11. 14:03
 14/17 A kérdező kommentje:

hagyad már magad utolsó komment ,70-80 éves nagyik alig élnek viszik hozzák a gyerekeket suliból oviból

nem köteleztetem egyáltalán csak néha néha megkérem

de folyton fent lóg a facebookon mint 1 tini lány ,mi ugrunk neki ha segítség kell neki párom és énis ,de vissza fele nem münködik a dolog

2015. dec. 11. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo, minek ugrotok neki???
2015. dec. 12. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a dolga hogy téged felneveljen. Megtette? Meg. Jó esetben ezért "ugrassz" neki, nem azért hogy vigyázzon a gyerekedre, akit magadnak szültél!
2015. dec. 12. 09:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Bármiben segitünk neki arra irtam hogy ugrunk neki ,például jaj nincs kedvem kimozdulni fáj a lábam küld már el a férjedet vásároljon be,és persze mi máris rohanunk ,vagy szokot értékesiteni régiséget és ha pénz hiján van ide vigyétek már oda vigyétek már ,tegyétek már fel a netre stb

Mi bármire kér minket nem tudunk nemet mondani...mégegyszer irom a roszindulatú gyomorfekéj komenetelöknek ...nem kényszeritem kb 1 hónap allat 1-2 szer megkérem hogy eljönnél velem ? és erre a válasz nem nekem b@@@sztad a gyerekeket

2015. dec. 12. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!