Szerintetek? Mit gondoltok?
Sztori röviden
Anyám külföldön dolgozik immáron 2 éve.Kifizettünk minden hitelt,jelenleg nővérem hitelei vannak hátra.
Kb az elmúlt 3 hónapban azt csinálja,hogy nekem hazaküld havi 100kt hónap elején,és levagyok tudva.(2000 dollárt keres)
Nővéremnek 2x100k-t a hitel miatt.
Ebből fizessek rezsit,lakbért,és éljek meg.
Jelenleg is jött egy olyan helyzet,hogy +20k t ki kellett adnom(cipő,fogászat,letört a fogam teljesen elől),igy most úgy állok hogy van 2ezrem 21éig amikor kapok még 15ezret anyámtól.
Ja meg van vajaskenyerem,meg kovászos uborkám,luxusban élek.
Csak az elmúlt 3 hónapban csinálja ezt,mert kiköltözött saját szobába külföldön,és oda is elmegy a bérleti dij+telefon+cigi+metróra a bérlet.
Igy havi 100k-t kellene beosztanom.
Egyedül élek
Rezsi+lakbér 50-65 k között mozog.
Mikor mondom neki,hogy valami közbejött(pl most a fogászat)azt mondja,oldjam meg,legközelebb 3 hét múlva tud küldeni pénzt,mert most nővérem a soros.
Szerintetek?
9;
Egy szóval sem említettem,hogy éhezik. :)
De nyilván,jöhetnek olyan események az életembe,amik azonnali megoldást követelnek.
Eddig hazatudta küldeni
Ezután sem várnám el,1 hónap kellene amikor hazaküld többet,hogy az adósságaimat(igen,vannak,mivel nem tudok mindent fizetni,és még meg is élni 31 napon át 90kból)kitudjam fizetni.
utána röhögve megélnék,de igy hogy 15 ezer kell ide,30 oda mert elvagyok maradva,igy nem
Elmennék,ha lenne hétvégi munka.
De a tanulást ezért utolsó évemben nem fogom megvariálni
Ha lenne időszakos hétvégi munka,nem lenne ellenemre.
Miskolc kornyeken tudsz ajanlani esetleg?
En kerestem,de se neten,se ismerosok altal nem talaltam olyat amelyet hetvegente,vagy delutani muszakban lehetne vegezni.Elvileg a net tele van ilyenekkel,hat en egyet sem talaltam,amit igen az mar lejart hirdetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!